Sport

Komentari 28

Na Gvardiola bacili čašu piva: Pogledajte njegovu hit reakciju

Na Gvardiola bacili čašu piva: Pogledajte njegovu hit reakciju

Navijači domaće momčadi bacali su na nogometaše Leipziga plastične čaše s pivom, a jedna je letjela prema našem reprezentativcu Jošku Gvardiolu, koji se nije sakrio ili zaštitio, već...

Leipzig je posljednju gostujuću pobjedu (a da nije u njemačkom Kupu) ostvario još tamo 10. travnja, no sinoć je momčad Achim Beierlorzer pokazala pravu nadmoć i utrpala 'petardu' u mrežu Club Bruggea.

'Led' je probio Nkunku već u 12. minuti, a prilikom proslave gola u oko je zapao smiješan, zanimljiv detalj. Naime, navijači domaće momčadi bacali su na nogometaše Leipziga plastične čaše s pivom, a jedna je letjela prema našem reprezentativcu Jošku Gvardiolu.

Champions League - Group A - Club Brugge v RB Leipzig

Ipak, naš mladi, a na travnjaku tako iskusni nogometaš nije se sakrio, štitio ili nešto treće, već se zaletio na čašu i - odalamio je ramenom!

Reakciju Gvardiola pogledajte OVDJE.

Leipzig je do kraja poluvremena ubacio još tri gola u mrežu domaćina, a Nkunku je svojim drugim golom u 93. minuti zabio zadnji čavao u lijes Club Bruggea. Leipzig se tako revanširao za poraz kod kuće krajem rujna.

Champions League - Group A - Club Brugge v RB Leipzig

Leipzig će u posljednjem kolu dočekati PSG, a za nastavak sezone u Europi u posljednjem koju ne smije osvojiti manje bodova od Club Bruggea.

Najčitaniji članci