To je to što me zanima!

Na klupu Blackburna stiže Redknapp ili - Diego Maradona

Argentinac je duševljen mogućnošću rada na Otoku, ali problem bi mogao nastati jer loše govori engleski. Blackburn bi menadžera trebao objaviti do kraja tjedna
Vidi originalni članak

Engleski mediji pišu kako je bivši menadžer Tottenhama Harry Redknapp blizu preuzimanja drugoligaša Blackburna, ali nenadano je u igru upao i “mali zeleni”.

Redknapp je otputovao na razgovor i favorit je za dobivanje posla, iako su u konkurenciji još četvorica kandidata. Bivši norveški reprezentativac Henning Berg i menadžer Blackpoola Ian Halloway imaju manje šanse, ali vlasnik kluba Shebby Singh ima asa u rukavu propadnu li mu svi planovi - Diega Maradonu.

Argentinac je navodno oduševljen mogućnošću rada na Otoku, ali problem bi mogao nastati jer jako loše govori engleski. Blackburn bi novog menadžera trebao objaviti do kraja tjedna. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • CargoOPS 31.10.2012.

    Redknapp ovo definitivno nije zasluzio! Jedan je od najboljih strucnjaka u Britaniji. Dolazak Maradone bi vise bio neki marketinski trik, nego neka solucija za rezultate u buducnosti!

  • komikaza 31.10.2012.

    Maradona bas i nije neki "as u rukavu". Prije da je dvica karo.

  • Osa_1 30.10.2012.

    Maradona nije za trenera, nikako. Redknapp bi puno bolje sjeo, ne samo zbog iskustva u engleskoj vec što je bolji trener.

Komentiraj...
Vidi sve komentare