To je to što me zanima!

Na klupu Blackburna umjesto Maradone sjeo Henning Berg...

Iako je uprava engleskog drugoligaša Blackburna pregovarala s legendarnim Diegom Maradonom, na trenersku klupu tog kluba ipak je došao Norvežanin Henning Berg...
Vidi originalni članak

Henning Berg (43) veliki je dio svoje karijere proveo u Blackburnu, koji se u ovom trenutku nalazi na petom mjestu ljestvice Championshipsa, a u drugu ligu je ispao krajem prošle sezone.

Inače, Berg je s Blackburnom kao igrač osvojio naslov prvaka Premiershipa 1995. godine, kao i Liga kup 2002. godine. Između dva razdoblja kao igrač Blackburna, Berg je s uspjehom nosio i dres Manchester Uniteda.

Podsjetimo da se posljednjih dana osim Maradone često spominjalo i da je Harry Redknapp na pragu dolaska u Blackburn, no klub će ipak pokušati u Premiership vratiti Berg, koji je tijekom karijere upisao točno sto nastupa za norvešku reprezentaciju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • POP19991999 01.11.2012.

    Henning Berg, igrao na mjestu stopera u Unitedu, sjećam se, jako borben i čvrst branić. Ostavio je traga u Premiershipu, za razliku od Maradone...a Maradona nije nikakav trener, živi na staroj slavi, ali neće dugo, jer trener ili ima rezultata ili nema, to je matematika, a matematika je egzaktna znanost...

  • Capafiori 01.11.2012.

    Od legende do marginalca, a sve svojim zaslugama!

  • zvzmir 31.10.2012.

    još jedan beskorisan članak

Komentiraj...
Vidi sve komentare