To je to što me zanima!

Na Maksimiru ima 500. nastup: Ronaldo prošetao s bananom

Najveća zvijezda Reala izazvala je histeriju u Zagrebu. Cristiano Ronaldo u srijedu ujutro je izašao iz hotela Esplanade te se prošetao do busa s bananom u ruci
Vidi originalni članak

Dolazak najtrofejnijeg kluba na svijetu Real Madrida izazvao je pravu histeriju u Zagrebu. Prije svega Cristiano Ronaldo i Jose Mourinho koji su u srijedu ujutro izašli iz hotela Esplanade te s busom krenuli na trening na pomoćnom stadionu Hitrec-Kacijan

Prošlogodišnja 'zlatna kopačka' izašao je pred skupinu vjernih obožavatelja s bananom u ruci, a za njima su krenuli suigrači te Mourinho koji je razgovarao s Tomislavom Ivkovićem.

Portugalski virtuoz posebno će pamtiti svoj večerašnji nastup na Maksimiru jer će odigrati 500. službenu utakmicu. Dosad je 416 puta zaigrao za Real, Manchester United i Sporting Lisabon dok je za Portugal upisao 83 nastupa.

U 499 utakmica zabio je 244 gola čime je ušao u krug nedodirljivih Realovaca Di Stefana i Raula.

CR7 će na Maksimiru tražiti i 30. jubilarni gol u Ligi prvaka, a Dinamov obrambeni red pokušat će se pobrinuti da mu to ne uspije.

Idi na 24sata

Komentari 175

  • zazy 14.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • skorpy 14.09.2011.

    a izgleda mi ko da je prošetao sa bananom u guzici majmun prepotentni

  • nopanix 14.09.2011.

    Vrište žene a i muškarci...što volim nogomet ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare