To je to što me zanima!

Na Mladosti kreće vaterpolska regionalna liga za djevojke...

U ženskoj regionalnoj vaterpolskoj ligi igrat će četiri kluba, po dvije prvoplasirane ekipe prvenstva Hrvatske i Srbije iz sezone 2017., Mladost i Bura iz Hrvatske te Crvena Zvezda i Vojvodina iz Srbije
Vidi originalni članak

Nakon deset godina uspješnog odigravanja muške regionalne vaterpolske lige prvi put će i žene, na turniru koji će se 23. i 24. veljače održati na bazenu Mladosti, dobiti prigodu zaigrati na istom natjecanju.

U ženskoj regionalnoj vaterpolskoj ligi igrat će četiri kluba, odnosno, po dvije prvoplasirane ekipe prvenstva Hrvatske i Srbije iz sezone 2017., a to su Mladost i Bura iz Hrvatske te Crvena Zvezda i Vojvodina iz Srbije.

- Mladost otvara turnir utakmicom s jakim protivnicama ekipe Vojvodine u petak navečer. Druga utakmica je nešto lakša jer protivnik Bura iz Splita dolazi u nešto oslabljenom sastavu u odnosu na prošlu godinu, dok zadnju utakmicu igramo sa Crvenom Zvezdom. Vjerujem da će to biti najteža utakmica, napeta i neizvjesna. Za sve nas dobro da imamo što više takvih kvalitetnih i jakih utakmica - kazala je uoči početka turnira trenerica vaterpolistica Mladosti Mia Šimunić.

Drugi turnir regionalne lige igrat će se za mjesec dana u Srbiji, dok će se finale odigrati 14. travnja prije finala muškog dijela natjecanja. U finale će se plasirati  dvije najbolje ekipe  s prvog i drugog turnira. 
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • surivlaj 22.02.2018.

    Ovoj se neko posra u gaće pa mora odlipit

  • MateCro 22.02.2018.

    Nema ništa bolje nego kad đevojke vade mudante iz guze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare