To je to što me zanima!

Sudar na Poljudu: Evo tko će suditi derbi Hajduka i Dinama

Dinamo bježi sedam bodova i eventualnom pobjedom bi iz utrke za naslov izbacio još jednog konkurenta, a Hajduku je pobjeda nužna ako želi da snovi o naslovu ostanu još živi
Vidi originalni članak

Samo dva dana ostala su do spektakularnog derbija između Hajduka i Dinama na Poljudu, a sada smo doznali i tko će dijeliti pravdu. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glavni sudac će biti Igor Pajač iz Svete Zeline. Na prvom poljudskom derbiju ove sezone prije mjesec dana bio je četvrti sudac, a sada će dobio dirigentsku palicu. Tako će drugi put u karijeri suditi najveći hrvatski derbi. Dijelio je i pravdu prije godinu dana kada je na Poljudu bilo 1-1. 

Pomagat će mu Bojan Zobenica i Vedran Đurak, a za VAR sobu bit će zaduženi Tihomir Pejin i Marjan Tomas. 

Riječ je o utakmici 9. kola Prve HNL koja se trebala igrati još u rujnu, ali Dinamo je tada dobio odgodu zbog obaveza u Europi. Nije bilo puno termina na raspolaganju pa je HNS utakmicu prebacio na 20. travnja. 

Dinamo bježi sedam bodova i eventualnom pobjedom bi iz utrke za naslov izbacio još jednog konkurenta, a Hajduku je pobjeda nužna ako želi da snovi o naslovu ostanu još živi. 

U prvom ovosezonskom derbiju na Maksimiru Bili su slavili 2-0, a prije mjesec dana najveći hrvatski derbi je razočarao. Fantastična atmosfera na Poljudu, ali siromašna utakmica. Završilo je 0-0.

Hajduk je prodao više od 20 tisuća ulaznica, bez obzira što je utakmica sredinom tjedna, stadion će opet biti krcat. Dekor i atmosfera će, ne sumnjamo, biti na nivou, a nadamo se da ni igrači neće razočarati u derbiju. Kao ni sudac. 

Idi na 24sata

Komentari 123

  • Nisam Robot 19.04.2022.

    Dali uopće imate svoju djecu, i učite da ubi tovara ili purgera,i kako jako utječe to na njih??Torca i BBB su navijačke skupine koje provociraju nasilje...Probajte sa djecom svojom doći na Poljud u srijedu pa ćemo vidjeti dali vas je strah dali će vam djete netko pogoditi bocom u glavu onako iz gušta i euforije...

  • Stojan NEUM 18.04.2022.

    Nama je bitna pobjeda a vi tražite krivca počevši od Mamića do sudaca !ZNA-SE:HDZ🇭🇷✌️🆗

  • pile2244 18.04.2022.

    Kad Ce strani sudci poceti sudit

Komentiraj...
Vidi sve komentare