Glavni sudac Hajduk Dinamo | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 123

Sudar na Poljudu: Evo tko će suditi derbi Hajduka i Dinama

Sudar na Poljudu: Evo tko će suditi derbi Hajduka i Dinama

Dinamo bježi sedam bodova i eventualnom pobjedom bi iz utrke za naslov izbacio još jednog konkurenta, a Hajduku je pobjeda nužna ako želi da snovi o naslovu ostanu još živi

VIDEO

Samo dva dana ostala su do spektakularnog derbija između Hajduka i Dinama na Poljudu, a sada smo doznali i tko će dijeliti pravdu. 

Pokretanje videa...

Koreografija Torcide uoči derbija s Dinamom 00:34

Glavni sudac će biti Igor Pajač iz Svete Zeline. Na prvom poljudskom derbiju ove sezone prije mjesec dana bio je četvrti sudac, a sada će dobio dirigentsku palicu. Tako će drugi put u karijeri suditi najveći hrvatski derbi. Dijelio je i pravdu prije godinu dana kada je na Poljudu bilo 1-1. 

Pomagat će mu Bojan Zobenica i Vedran Đurak, a za VAR sobu bit će zaduženi Tihomir Pejin i Marjan Tomas. 

Riječ je o utakmici 9. kola Prve HNL koja se trebala igrati još u rujnu, ali Dinamo je tada dobio odgodu zbog obaveza u Europi. Nije bilo puno termina na raspolaganju pa je HNS utakmicu prebacio na 20. travnja. 

U derbiju 25. kola Prve HNL Osijek je na stadionu Gradski vrt pobijedio Dinamo sa 1-0

Dinamo bježi sedam bodova i eventualnom pobjedom bi iz utrke za naslov izbacio još jednog konkurenta, a Hajduku je pobjeda nužna ako želi da snovi o naslovu ostanu još živi. 

U 27. kolu HT Prve HNL sastali se Hajduk i Dinamo

U prvom ovosezonskom derbiju na Maksimiru Bili su slavili 2-0, a prije mjesec dana najveći hrvatski derbi je razočarao. Fantastična atmosfera na Poljudu, ali siromašna utakmica. Završilo je 0-0.

Hajduk je prodao više od 20 tisuća ulaznica, bez obzira što je utakmica sredinom tjedna, stadion će opet biti krcat. Dekor i atmosfera će, ne sumnjamo, biti na nivou, a nadamo se da ni igrači neće razočarati u derbiju. Kao ni sudac. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 123

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner