To je to što me zanima!

Na Poljudu je predstavljen vodič kroz sezonu Hajduka

Vodič je tiskan u 20.000 primjeraka i prodavat će se po cijeni od 10 kn. U njemu su podaci o klubu i igračima, te rasporedu domaćih i euro natjecanja
Vidi originalni članak

Hajduk je danas promovirao vodič kroz sezonu 2010/11. uatora Tomislava Gabelića, inače novinara 24sata. U vodiču su uz podatke o klubu i igračima, te rasporedu domaćih i europskih natjecanja, dostupni i podaci o navijačima, stadionu, gradu Splitu... Vodič je tiskan u 20.000 primjeraka i prodavat će se po cijeni od 10 kuna, no Hajdukovi pretplatnici, njih oko 3000, svoj će primjerak dobiti besplatno.
- Ovo je samo jedna u nizu akcija koje imamo u planu. Uoči svake europske utakmice izdavat ćemo slične vodiče - kaže direktor Hajdukova marketinga Ivan Kraljević.
Prva akcija novog tima koji vodi Hajdukov marketing, na čelu s Ivanom Kraljevićem je promotivna prodaja bijelog i crnog vina 'Naprid bili' koji je u svega dva mjeseca prodao oko 12000 butelja. Hajduk uskoro preuzima vođenje Fan shopa na stadionu u kojem će se ubuduće prodavati isključivo roba s klupskim obilježjima, a uoči utakmice s Varteksom otvara se i navijački kutak iza istočne tribine u kojem će se prije utakmica okupljati navijači.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • danka000 09.09.2010.

    u svakom slucaju,bili drugi,peti ili sedmi kako lupeta nogometas05 stvari su se pokrenule na bolje i napokon hajduk ako nista drugo ide prema europi sa organizacijom i izgledom kluba sto do sada to nije bilo ne samo u hajduku nego ni u dinamu niti u jednom nasem klubu.makar to bilo i na ovakav nacin.

  • nogometas05 09.09.2010.

    Jesu u vodicu na kraju napisali da ce opet bit drugi tj da su vječni drugi :D

  • torca1950 09.09.2010.

    hvala ti bože što se napokon stvari u hajduk kreću na bolje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare