To je to što me zanima!

Na poštedi je: Izudarani Lionel Messi propušta Real Sociedad

Zbog niza udaraca koje je primio tijekom "el clasica" na Santiago Bernabeuu, Lionel Messi će vjerojatno propustiti subotnji ogled Barce protiv Real Sociedada u Primeri
Vidi originalni članak

Strijelac oba gola u Barceloninoj pobjedi (2-0) protiv Real Madrida u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka ima niz modrica po nogama, kao i lakšu ozljedu mišića zbog čega bi ga u klubu htjeli poštedjeti subotnje prvenstvene utakmice i sačuvati ga za uzvrat protiv Madriđana u utorak.

Konačna odluka hoće li najbolji svjetski nogometaš Leo Messi putovati u San Sebastian bit će donesena tijekom petka u suradnji s klupskom liječničkom službom.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Th1950PAG 29.04.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_84460 28.04.2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=ygmGIFz_EP0&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=T7uJ6M_a3KE&feature=share Neznam da li su ovo vidjeli mnogi navijači Barcelone..

  • ZYPO-95 28.04.2011.

    Robyyyyy prestani sanjati i moli Boga da Mourinho na Cam Nou opet ne postane "The Special Five"

Komentiraj...
Vidi sve komentare