To je to što me zanima!

Na potpis ugovora s Arsenalom donio pepeo pokojnog djeda

Tata ga donosi na svaku utakmicu, a slikat će se s njime i na stadionu (Emiratesu). Jutros sam sam sebi rekao da ga neću izvaditi, ali ipak jesam. I bio je to dirljiv trenutak, rekao je Ramsdale
Vidi originalni članak

Nogomet ponekad piše divne priče, ponekad i one pomalo bizarne. A povremeno kombinaciju i jednoga i drugoga, kao u slučaju novog pojačanja Arsenala Aarona Ramsdalea (23), golmana koji je za 28 milijuna eura stigao iz Sheffield Uniteda.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Arsenala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mikel Arteta je tako dobio pojačanje među stativama, a klub je ubrzo obznanio da će u London za stalno stići i Martin Odegaard iz Real Madrida nakon što je za 'topnike' odigrao drugi dio prošle sezone i ostavio prilično dobar dojam. I on je koštao 35 milijuna eura.

No, show je svakako ukrao mladi engleski golman, koji se na potpisivanju ugovora pojavio s pepelom pokojnog djeda.

Ramsdale je spremno pozirao sa svojevrsnom torbicom u kojem su kremirani ostaci pokojnika. A onda je pojasnio o čemu se točno radi.

- Djed mi je preminuo na dan kada je mama saznala da je trudna, da nosi mene. Zvao se Ron pa sam i ja po njemu dobio ime Aaron. Kada je preminuo, odlučili smo ga kremirati, a jedan dio pepela zadržati u obitelji - rekao je Ramsdale pa dodao:

- Tata ga donosi na svaku utakmicu, a slikat će se s njime i na stadionu (Emiratesu). Jutros sam sam sebi rekao da ga neću izvaditi, ali ipak jesam. I bio je to dirljiv trenutak. I on bi bio nogometaš, golman kao i ja, da mu je otac dozvolio.

Ramsdale se, dakle, pridružio Martinu Odegaardu, ali i Benu Whiteu, koji je u London stigao ranije.

- Aaron je talentirani mladi golman s gomilom iskustva, a ima i internacionalnog u dresu Engleske. U klub donosi zdravu konkurenciju, a baš je to ono što želimo. Aarona smo vidjeli kao idealnu opciju - rekao je menadžer Arsenala Mikel Arteta.

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 21.08.2021.

    koji morbidan lik, tjeraj to iz kluba isti čas!

  • toma789 21.08.2021.

    isuse... IQ neadertalac....

  • Space Burek 21.08.2021.

    Jedino Arsenal moze potrositi 58m eura za stopera iz Brightona, 28m za golmana Shefielda, 17.5 za veznjaka Anderlechta i 35m za igraca kojeg se Real pod hitno morao rijesiti. Bartomeu je dobio konkurenciju za najgore vođenje kluba :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare