Obavijesti

Sport

Komentari 8

Na potpis ugovora s Arsenalom donio pepeo pokojnog djeda

Na potpis ugovora s Arsenalom donio pepeo pokojnog djeda

Tata ga donosi na svaku utakmicu, a slikat će se s njime i na stadionu (Emiratesu). Jutros sam sam sebi rekao da ga neću izvaditi, ali ipak jesam. I bio je to dirljiv trenutak, rekao je Ramsdale

VIDEO

Nogomet ponekad piše divne priče, ponekad i one pomalo bizarne. A povremeno kombinaciju i jednoga i drugoga, kao u slučaju novog pojačanja Arsenala Aarona Ramsdalea (23), golmana koji je za 28 milijuna eura stigao iz Sheffield Uniteda.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Arsenala

Pokretanje videa...

Unai Emery, Arsenal 00:08

Mikel Arteta je tako dobio pojačanje među stativama, a klub je ubrzo obznanio da će u London za stalno stići i Martin Odegaard iz Real Madrida nakon što je za 'topnike' odigrao drugi dio prošle sezone i ostavio prilično dobar dojam. I on je koštao 35 milijuna eura.

No, show je svakako ukrao mladi engleski golman, koji se na potpisivanju ugovora pojavio s pepelom pokojnog djeda.

Ramsdale je spremno pozirao sa svojevrsnom torbicom u kojem su kremirani ostaci pokojnika. A onda je pojasnio o čemu se točno radi.

- Djed mi je preminuo na dan kada je mama saznala da je trudna, da nosi mene. Zvao se Ron pa sam i ja po njemu dobio ime Aaron. Kada je preminuo, odlučili smo ga kremirati, a jedan dio pepela zadržati u obitelji - rekao je Ramsdale pa dodao:

- Tata ga donosi na svaku utakmicu, a slikat će se s njime i na stadionu (Emiratesu). Jutros sam sam sebi rekao da ga neću izvaditi, ali ipak jesam. I bio je to dirljiv trenutak. I on bi bio nogometaš, golman kao i ja, da mu je otac dozvolio.

Ramsdale se, dakle, pridružio Martinu Odegaardu, ali i Benu Whiteu, koji je u London stigao ranije.

- Aaron je talentirani mladi golman s gomilom iskustva, a ima i internacionalnog u dresu Engleske. U klub donosi zdravu konkurenciju, a baš je to ono što želimo. Aarona smo vidjeli kao idealnu opciju - rekao je menadžer Arsenala Mikel Arteta.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica