To je to što me zanima!

Na rubu suza vikala: Namjerno si pogodila sakupljača loptica

Ostapenko je pokušala stići lopticu, reket joj je izletio iz ruke i pogodio sakupljača loptica u Aucklandu. Na to je živce izgubila Broady i tražila da je diskvalificiraju
Vidi originalni članak

Vatreno je danas bilo na Auckland Cllasicu. U drugom kolu turnira su se susrele Britanka Naomi Broady (25) i Latvijka Jelena Ostapenko (18) i gledateljima priuštile nešto što se ne viđa često u ženskom tenisu. 

U tie-braku drugog seta kod rezultata 2-2 Broady je neobranjivo pogodila jedan forhend, a Ostapenko je, u očajničkom pokušaju da stigne lopticu, izletio reket iz ruke, odbio se od zaštite iza njenih leđa te pogodio sakupljača loptica. Na to je živce potpuno izgubila Broady.

- Bacila je reket na sakupljača loptica, nema šanse da je to bilo slučajno. Pogledajte snimku i vidjet ćete i sami - vikala je sucu Britanka na rubu suza.

Igra je odmah zaustavljena, glavni sudac i sakupljač su kratko porazgovarali, a do očito jako uznemirene Broady došao je još jedan sudac. Latvijka se izvukla s opomenom iako je njena protivnica tražila diskvalifikaciju. Britanka se nakon nekog vremena smirila, osvojila tie-break i na kraju slavila u trećem setu (4-6, 7-6(4), 7-5).

No odmah nakon posljednjeg poena ponovno je krenula svađa. Ostapenko i Broady su se rukovale, a Britanka se pokušala unijeti u lice protivnici. Kasnije je objasnila zašto je tako reagirala i kako ju je Jelena ponovno isprovocirala.

- Nisam prva krenula u svađu nakon susreta, Jelena je rekla da je moje ponašanje bilo grozno. Mislim da to nije bilo u redu s obzirom na sve što se događalo tijekom meča - rekla je Broady.

Sve je objavila i na Twitteru, a podršku su joj pružile brojne kolegice te Andy Murray i njegova majka i izbornica Fed Cup reprezentacije Judy.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • napoleonov sin 06.01.2016.

    zgodna tenisačica

  • Šmeker 06.01.2016.

    Britanka bi da dobije partiju na jeftin način.

  • Len 06.01.2016.

    meni su britanci odvratni ,a udarajte minuse i po tri puta

Komentiraj...
Vidi sve komentare