To je to što me zanima!

Na rubu tučnjave: Urugvajac se unio Rebiću u lice i prijetio mu!

Hrvatski nogometni reprezentativac izašao je iz igre u pobjedi Milana kod Sampdorije na poluvremenu, kao i Ramírez koji mu je u tunelu rekao: "Pripazit ću na tebe u drugom dijelu"
Vidi originalni članak

Ante Rebić (26) odigrao je solidno poluvrijeme protiv Sampdorije u pobjedi 4-1, na samom početku asistirao je Zlatanu Ibrahimoviću (38), ali ga je trener Stefano Pioli ostavio u svlačionici na poluvremenu.

Nije to toliko neuobičajen prizor ove godine, Ante je borben i rastrčan, kod njega nema kalkuliranja i zna se potrošiti prije kraja utakmice pa tražiti zamjenu. No ovaj put u Genovi je razlog bio drugačiji.

POGLEDAJTE VIDEO: Rebićeva inicijacija u Milanu s Grdijem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na samom kraju prvog poluvremena Rebić se pokoškao na terenu s Urugvajcem Gastónom Ramírezom (29). Igrač Sampdorije imao mu je nešto prigovoriti i unio mu se u lice, a Imoćanin nije ostao dužan.

Nakon nekoliko sekundi u kojima se nije marilo za distancu, Rebić je otrčao, a Ramírez pokušao inscenirati udaranje. Sudac Fabrizio Pasqua, pak, nije isključio Antu, već mu je pokazao samo žuti karton.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO Samo on može ovako: Zlatan je stigao helikopterom na trening

Ali tu nije bio kraj prepirkama između Hrvata i Urugvajca. Kako prenosi Sky Sport, Ramírez mu je u tunelu stadiona Luigi Ferraris rekao:

- Pripazit ću na tebe u drugom poluvremenu!

Trenerima Pioliju i Claudiju Ranieriju bilo je očito jasno da to neće dobro završiti pa su obojicu zamijenili prije povratka na teren.

Ni Ramírez ni Rebić ne brinu previše o suspenzijama. Urugvajac je u karijeri dobio šest crvenih kartona, a Hrvat osam.

Nedavno je Ante pocrvenio u polufinalu Kupa protiv Juventusa, a zbog isključenja u posljednjoj utakmici za Eintracht prošlog ljeta u kvalifikacijama Europske lige kažnjen je s čak pet utakmica. No dobra bi mu vijest mogla biti što će "rossoneri" morati u Europsku ligu iz drugog pretkola pa bi se, prođu li u skupine, mogao vratiti u trećem kolu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • DominikLivakovic1 30.07.2020.

    A našao je komu će se u facu unositi. Ante bi ga doslovno ubio. Šteta što Ibra odlazi, sama njegova prisutnost čini Milan boljom ekipom. Baš mi je žao što odlazi. I još jedna stvar, što je s ovim Talijanskim klubovima i mijenjanjem grbova. Prvo Juve pa Sassuolo i Verona. Bezveze.

  • ping-pong 30.07.2020.

    Ne razumijem zasto urugvajac nije dobio zuti. Novcic nikad ne zvecka sam.

  • 30.07.2020.

    Ante bi ga razbacao ko djubre po njivi

Komentiraj...
Vidi sve komentare