To je to što me zanima!

Na stadionu nitko, a iza njega - tisuće! Ipak tužna osječka večer

Oko 2000 navijača Osijeka okupilo se tik iza istočne tribine Gradskog vrta jer nisu smjeli na stadion u utakmici protiv Lokomotive. Nije došla samo Kohorta, nego i obitelji s djecom
Vidi originalni članak

Nogometaši Osijeka u Gradskom vrtu u posljednjem kolu HNL-a protiv Lokomotive lovili su povijesni plasman u kvalifikacije Lige prvaka, a ni zabrana HNS-a zbog pogoršanja epidemiološke situacije nije mogla spriječiti navijače da dođu u Gradski vrt.

POGLEDAJTE JAVLJANJE UŽIVO:

Doduše, na stadion nisu smjeli, ali zato su najbliže što mogu biti - tik iza istočne Kohortine tribine u Wilsonovoj ulici. Nije tu bila samo Kohorta, nego i obitelji s djecom.

Najvatreniji navijači Osijeka oko 20 sati krenuli su od svoga sjedišta na Tvrđi do Gradskog vrta u korteu i uz pjesmu i bakljadu pjevali navijačke pjesme i one uvredljive po vodstvo saveza.

POGLEDAJTE VIDEO: Atmosfera u Osijeku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Neki su na svaki način pokušali vidjeti utakmicu.

Klub je smislio alternativu i organizirao fan zonu s velikim videozidom. Neki od navijača putem videopoziva pozvali su prijatelje kako bi uz njih mogli pratiti utakmicu, a zbog korona virusa nisu mogli doći gledati je uživo.

Ni komarci ovim vatrenim navijačima nisu smetali iako je stadion okružen zelenilom pa ih je mnogo kako je to tipično za Slavoniju.

- Ma nema zabrinutosti, pobijedit ćemo. Vjerujemo u naše igrače, zato smo ih i došli podržati - rekao je nakon poluvremena bez golova Krešimir (35) koji je na utakmicu poveo i svoga sina, strastvenog navijača Osijeka.

- Atmosfera je fenomenalna! Vidio sam kako su navijači Kohorte išli prema stadionu u korteu, a uz njih i roditelji sa svojom djecom i drugi navijači sa svih strana ulica. Uzvikivali su i bodrili igrače. Žao mi je što ne mogu biti uz druge navijače - rekao nam je konobar iz restorana koji se nalazi vrlo blizu stadiona pa se i u njemu mogu čuti uzvici navijača.

No nije bilo sretno po njih na kraju, već po Lokomotivu koja je pobijedila 2-1 i došla do najvećeg uspjeha u povijesti.

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • frane555 26.07.2020.

    Sve dođe na naplatu kad tad tako ste vi pokrali Rijeku sada vidite kako to izgleda ha ha

  • 350km/h 26.07.2020.

    u slavoniji svaka druga kuca prazna, nedaju nam da igramo ligu prvaka, vukovar je opet pun srba ubojica, poljoprivreda se ne isplati , slavoniju konstantno unistavaju a mi slavonci i sokci to i dalje trpimo , pa dokle vise braco slavonska, inati se slavonijo

  • ZG U SRCU 26.07.2020.

    Nema Osijek za čim žaliti. Odigrali su pošteno i dali su sve od sebe. Lokomotiva je zasluženo pobijedila. Želim oba dvjema ekipama puno uspjeha i u novoj sezoni. Navijač Dinama koji ne podnosi Mamiće...

Komentiraj...
Vidi sve komentare