To je to što me zanima!

Na terenu apstinira, ali zato se susjedi žale da se glasno seksa

Francuski reprezentativac odsjeda u hotelu dok ne pronađe stan u Manchesteru, a njegovi hotelski susjedi požalili su se na preglasan seks njega i afričke pjevačice Dencie
Vidi originalni članak

Bivši veznjak Juventusa Paul Pogba stigao je za rekordnih 105 milijuna eura u redove Manchester Uniteda. Otkad je stigao, Pogba nije opravdao uloženi novac. Navijači imaju sve manje strpljenja, a kritike je doživio i od Josea Mourinha.

- Tamo gdje je Pogba igrao očekivao sam više proboja prema naprijed - rekao je između ostalog Jose Mourinho nakon utakmice s Liverpoolom (0-0).

No iako na terenu ne pokazuje koliko bi trebao niti ne zabija golove, u krevetu je druga priča. Francuski reprezentativac odsjeda u hotelu dok ne pronađe stan u Manchesteru, a njegovi hotelski susjedi požalili su se na preglasan seks njega i afričke pjevačice Dencie.

- Zvukovi glasnog seksa probudili su ljude u sobama između 3 i 4 ujutro. Zvuče kao da glume u porno filmu, nekoliko puta smo čuli jauk "Paul, dušo" - rekao je anonimni izvor za The Sun.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ales2 18.10.2016.

    ima sigurno pitonchinu

  • noobcamper 18.10.2016.

    Hebe navijace Utda. :D

  • 18.10.2016.

    on je najveci promasaj mancestera , tolku lovu dati za njega , glupôst godina !!!! vise vredi modric za jedan klub od njega , nezna ni da trci po terenu kako treba !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare