To je to što me zanima!

Na terenu su mogli ispeći jaje: Novak bolji od Monfilsa na +40

Baš je bilo brutalnom pogotovo prvih sat i pol. Znao sam da će ovo biti pravi izazov za obojicu, rekao je Novak Đoković, kojem je ovo bio drugi meč nakon šestomjesečne stanke zbog ozljede lakta
Vidi originalni članak

Novak Đoković vratio se nakon gubitka prvog seta i pobijedio Gaela Monfilsa u drugom kolu Australian Opena 4-6 6-3 6-1 6-3 u gotovo nemogućim uvjetima.

Temperatura je dosegla 40 stupnjeva, a igrači su na trenutke teturali terenom, koristeći svaki oblik osvježenja koji im je bio dostupan.

- Vidjeli ste, bilo je očito. Patili smo... Baš je bilo brutalnom pogotovo prvih sat i pol. Znao sam da će ovo biti pravi izazov za obojicu - rekao je Novak Đoković, kojem je ovo bio drugi meč nakon šestomjesečne stanke zbog ozljede lakta.

- Lakat je OK, nije na 100 posto, ali ide prema gore - dodao je Srbin, koji je slavio protiv Monfilsa 15. put u isto toliko mečeva koliko su odigrali.

MARTA KOSTJUK Cura od 15 godina apsolutna je senzacija na Australian Openu

Đoković koji je postavljen za 14. nositelja, u trećem kolu ide na Španjolca Alberta Ramosa Vinolasa, koji je bio bolji od Amerikanca Tima Smyczeka 6-4, 6-2, 7-6.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • ministargrci 18.01.2018.

    Djoka odlican, najveci roger takoder. Nadan se polufinalu izmedu ta dva velikana a onda lekcija srpskom krakatom dragulju. U finalu ocekujem rafu koje smatram favoritom. I recite miru da cu mu izbit zube ako ovo cita

  • 18.01.2018.

    Da se meni patiti za tu lovu

  • mandrillost 18.01.2018.

    Jel Marin Cilic zvan najveca misterija top-a 5 prosao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare