To je to što me zanima!

Futsal Dinamo razbio je Solin, tribine su odale počast heroju

Nacional je pobijedio Split na Gripama 5-2. Futsal Dinamo u Domu sportova razbio je Solin rezultatom 7-1. Plavi navijači sjetili su se vukovarskog heroja Blage Zadra
Vidi originalni članak

Zagrebački Nacional u velikom je derbiju protiv Splita, jednog od glavnih konkurenata za naslov slavio 5-2. Nacional je dobio Split u gostima, a ove dvije momčadi lani su igrale finale prvenstva. Matošević je zabio dva gola za Nacional i vodstvo na Gripama, Jelovčić smanjuje za Split iz penala.

Suton je vratio sve na početak, a Split je mogao povesti iz šesterca, no Jelovčić je promašio cijeli gol. Split je kažnjen zbog toga i Nacional je u 28. minuti preko Grbeše opet poveo. U zadnje tri minute Novak i Osredkar zabijali su u praznu mrežu jer je Split u tim trenucima igrao s golmanom-igračem.

Nacional je nakon pet kola jedina neporažena momčad s tri boda više od Splita. U sljedećem kolu Nacional igra gradski derbi protiv Futsal Dinama

Majstorija Horvata, sedmica Futsal Dinama

Futsal Dinamo sjajnom je predstavio razbio Solin u Domu sportova 7-1! Capar je zabio za 1-0, gosti su preko Ćorluke izjednačili na 1-1. Navijači su ponovno bili udarna snaga Futsal Dinama. Gromoglasnom podrškom nosili su igrače do uvjerljive pobjede. Penava je zabio za 2-1 u prvom dijelu.

Horvat i Kanjuh u samo dvije minute rješavaju pitanje pobjednika. Penala svojim drugim golom na utakmici kažnjava pogrešku Solina za 5-1, Ziberi povećava na 6-1, a potez utakmice pripada Horvatu.

Primio je Horvat loptu na centru na desnoj strani, prošao jednog igrača, zarolao golmana i majstorski zabio za konačnih 7-1.

"Sine, pancirku ne nose moji vojnici pa neću ni ja"

Zagrebački navijači nisu zaboravili jednog od heroja Domovinskog rata, Blagu Zadru, kojeg su četnici ubili 16. listopada 1991. godine u Vukovaru.

Navijači su podigli transparent: "Sine, pancirku ne nose moji vojnici, pa neću ni ja", što je bila jedna od njegovih legendarnih izjava.

Futsal, 5. kolo:

  • Novo Vrijeme - Square 3-3
  • Uspinjača - Alumnus 5-1
  • Futsal Dinamo - Solin 7-1
  • Potpićan - Vrgorac 6-2
  • Osijek - Murter 2-1
  • Split - Nacional 2-5
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare