Obavijesti

Sport

Komentari 0

Futsal Dinamo razbio je Solin, tribine su odale počast heroju

Futsal Dinamo razbio je Solin, tribine su odale počast heroju
7

Nacional je pobijedio Split na Gripama 5-2. Futsal Dinamo u Domu sportova razbio je Solin rezultatom 7-1. Plavi navijači sjetili su se vukovarskog heroja Blage Zadra

VIDEO

Zagrebački Nacional u velikom je derbiju protiv Splita, jednog od glavnih konkurenata za naslov slavio 5-2. Nacional je dobio Split u gostima, a ove dvije momčadi lani su igrale finale prvenstva. Matošević je zabio dva gola za Nacional i vodstvo na Gripama, Jelovčić smanjuje za Split iz penala.

Suton je vratio sve na početak, a Split je mogao povesti iz šesterca, no Jelovčić je promašio cijeli gol. Split je kažnjen zbog toga i Nacional je u 28. minuti preko Grbeše opet poveo. U zadnje tri minute Novak i Osredkar zabijali su u praznu mrežu jer je Split u tim trenucima igrao s golmanom-igračem.

Nacional je nakon pet kola jedina neporažena momčad s tri boda više od Splita. U sljedećem kolu Nacional igra gradski derbi protiv Futsal Dinama

VIDEO

Majstorija Horvata, sedmica Futsal Dinama

Futsal Dinamo sjajnom je predstavio razbio Solin u Domu sportova 7-1! Capar je zabio za 1-0, gosti su preko Ćorluke izjednačili na 1-1. Navijači su ponovno bili udarna snaga Futsal Dinama. Gromoglasnom podrškom nosili su igrače do uvjerljive pobjede. Penava je zabio za 2-1 u prvom dijelu.

VIDEO

Horvat i Kanjuh u samo dvije minute rješavaju pitanje pobjednika. Penala svojim drugim golom na utakmici kažnjava pogrešku Solina za 5-1, Ziberi povećava na 6-1, a potez utakmice pripada Horvatu.

Primio je Horvat loptu na centru na desnoj strani, prošao jednog igrača, zarolao golmana i majstorski zabio za konačnih 7-1.

VIDEO
VIDEO
VIDEO

"Sine, pancirku ne nose moji vojnici pa neću ni ja"

Zagrebački navijači nisu zaboravili jednog od heroja Domovinskog rata, Blagu Zadru, kojeg su četnici ubili 16. listopada 1991. godine u Vukovaru.

Navijači su podigli transparent: "Sine, pancirku ne nose moji vojnici, pa neću ni ja", što je bila jedna od njegovih legendarnih izjava.

Futsal, 5. kolo:

  • Novo Vrijeme - Square 3-3
  • Uspinjača - Alumnus 5-1
  • Futsal Dinamo - Solin 7-1
  • Potpićan - Vrgorac 6-2
  • Osijek - Murter 2-1
  • Split - Nacional 2-5
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom