To je to što me zanima!

Nadahnuti Zagreb nadigrao Hajduk i rastužio Vučevića

U nedjeljnom derbiju trećeg kola 1. HNL Zagreb je pobijedio Hajduk 3-0, a bivši zagrebaš Senijad Ibričić bio je najlošiji pojedinac na terenu
Vidi originalni članak

Šampionske ambicije i velike najave ove sezone na staklenim su nogama završile već nakon tri kola. Hajduk je teško stradao u Maksimiru, a da stvar bude gora, ne od Dinama već od momčadi kojoj su prošlo ljeto oteli najboljeg igrača Senijada Ibričića. Upravo je taj Ibričić igrao kao da je još u Zagrebovu, a ne u Hajdukovu dresu. Bezidejno, loše i uspavano djelovao je vezni red “bijelih”, kao i kompletna splitska momčad, koja se ponašala kao da je u Zagreb stigla na izlet.
Već u prvih nekoliko minuta Vugrinec je zaprijetio klimavoj obrani "bijelih", u 16. minuti prvi ih je put kaznio. Strinić ga ruši u kaznenom prostoru, sudac Bebek pokazuje na bijelu točku, a Vugrinec sam realizira penal. Nakon toga Hajduk je pokušao zaprijetiti, ali sve je to bilo toliko jalovo i bezidejno. Već nakon trećega kola umjesto velikih ambicija Hajduku je stiglo otrježenjenje, a budu li ovako igrali u La Coruni, gotovo će sigurno doživjeti pravi "knock-out". Za Dinamom već zaostaju velikih pet bodova.

TUGA VUČEVIĆA I SREĆA PAVLOVIĆA
Ovo je sramotan poraz, jako sam tužan. To je posljedica dugogodišnjih problema u klubu, rekao je nakon utakmice trener Hajduka Goran Vučević. Njegov kolega na klupi Zagreba, Luka Pavlović, bio je, razumljivo, potpuno drukčijeg raspoloženja.
- Sretan sam jer su mnogi počeli sumnjati u nas - komentirao je Pavlović.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • vizijaslobode1941 11.08.2008.

    silva da ste vi izgubili 3 razlike bijo bi državni udar a mi znamo se nositi i s pobjedom i s gubitkom

  • nogometas05 11.08.2008.

    A gdje je onaj bolesnika TORCIDA4EVER da ga sad cujemo..toliko se upljuvao proslih mjeseci a sad kad su vec na -5 njemu nema ni traga ni glasa..glasnogovornik tovarske horde se sakrio u misju rupu-hahahahaha!

  • brener 11.08.2008.

    opa dinamo je ovo prvenstvo brzo osvojia!!!!koja bijeda!ako budu 2. to im je kao da su prvaci svita

Komentiraj...
Vidi sve komentare