To je to što me zanima!

Nadal pobjesnio: Francuska je ljubomorna na naše sportaše

Nakon što je TV kuća Canal+ prikazala video u kojem na satiričan način indirektno optužuje Rafaela Nadala za doping, odmah se oglasio i najbolji španjolski tenisač...
Vidi originalni članak

Francuska TV kuća Canal plus prikazala je video u kojem na satiričan način prikazuje Rafaela Nadala i ostale španjolske sportaše indirektno ih optužujući za doping. Glavna zvijezda videa je drugi tenisač svijeta koji to nije dobro primio nazvavši Francuze ljubomornim narodom na uspjehe španjolskih sportaša.

- Smiješno je ako je prikazano jednom, ali svakodnevno? Prešli su granicu dobrog ukusa. Vrijeme je da reagiraju institucije španjolske države i zaštite nas je ovo je kampanja protiv Španjolske i španjolskih sportaša - rekao je Rafael Nadal i dodao:

- Kampanju provodi susjedna zemlja ljubomorna jer smo s manje sredstava postigli bolje sportske rezultate zadnjih godina.

Španjolski ministar vanjskih poslova Jose Manuel Garcia-Margallo naredio je španjolskom veleposlaniku u Francuskoj da napiše prosvjedno pismo upućeno francuskim medijima. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • uvijek_najgori 11.02.2012.

    Ma ne brinite Francuzi kad vam je najpotrebnije ukazat ce vam se Henry I dat rukom gol

  • baki80 11.02.2012.

    Vreme Federera je proslo,dosli su neki novi klinci:)

  • lilly55 11.02.2012.

    da svi su na dopingu, osim francuza koji pucaju po šavovima u svakom pogledu... možda malo više rada, a manje finog vina pa će i uspjeh doći....

Komentiraj...
Vidi sve komentare