To je to što me zanima!

Nadal: Sto posto sam spreman za Belgiju u 1. kolu Davis Cupa

Rafael Nadal oporavio se od ozljede mišića zadobivene na Australian Openu i da će predstojeći vikend igrati za reprezentaciju Španjolske protiv Belgije u Davis Cupu
Vidi originalni članak

Nadal je ozlijedio lijevu nogu u četvrtfinalnom porazu od sunarodnjaka Davida Ferrera na prvom ovogodišnjem Grand Slam turniru. Otada nije igrao, ali u utorak je, nakon nekoliko odrađenih treninga u dvorani Spiroudome u Charleroiju, i definitivno potvrdio da će biti na raspolaganju svojoj reprezentaciji u petak kada počinje dvoboj protiv Belgije.

- Došao sam u Belgiju zato što sam sto posto spreman za igru. Motiviran sam za nastup protiv jakog suparnika kojeg će biti gotovo nemoguće pobijediti ako ne budemo igrali na svojoj najvišoj razini - izjavio je Nadal koji će prvi put igrati za Španjolsku nakon finala Davis Cupa 2009. i pobjede protiv Češke.

Uz njega su u momčadi i David Ferrer, Fernando Verdasco i Feliciano Lopez. Belgiju će predvoditi Xavier Malisse i Olivier Rochus, a u sastavu su i Steve Darcis te Ruben Bemelmans.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lana1987 02.03.2011.

    "Motiviran sam za nastup protiv jakog suparnika kojeg će biti gotovo nemoguće pobijediti ako ne budemo igrali na svojoj najvišoj razini - izjavio je Nadal " - gotovo nemoguce??? 1.igrač svijeta, 6.,9., i 40.-ti, protiv 51.,115.,129., i 144. igraca svijeta.....sigurno ce biti neizvjesno:D

  • user_44170 01.03.2011.

    5 0 za spanjolce

Komentiraj...
Vidi sve komentare