To je to što me zanima!

Nagelsmann ne griješi: Ni Oblak ne može ništa kad zabija Olmo

S desne je strane ubacio Marcel Sabitzer, svi su očekivali loptu na drugu stativu, ali ne i Dani Olmo! Mladi Španjolac je odlično zabio glavom za veliko slavlje u redovima RB Leipziga u osmini finala Lige prvaka
Vidi originalni članak

Ne pomaže ni Jan Oblak (27) kad je tu nevjerojatni Dani Olmo (22)! Nakon što je 'kupio' svoje mjesto u prvih 11 poslije korona krize, dobio je svoju priliku i u četvrtfinalu Lige prvaka te ju odlično iskoristio! Tvrda se utakmica igrala na stadionu Josea Alvelade u Lisabonu, ali onda je zabljesnuo bivši nogometaš Dinama! 

Odlično je ispratio akciju po desnoj strani i ubačaj Marcela Sabitzera (26) koji je prema svima trebao završiti na drugoj stativi, no on se odlučio zavrnuti na peterac gdje je utrčao Olmo i odličnim trzajem glavom pogodio desnu stranu Atleticovog gola. Nije tu ništa mogao odlični slovenski golman Jan Oblak! 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Olmo je napustio Dinamo za 19 milijuna eura plus bonuse ovog siječnja, a u dresu Leipziga je od tada nastupio 13 puta te zabio četiri gola uz jednu asistenciju. Ovo je njegov peti gol u dresu njemačkog kluba.

Ali to slavlje nije trajalo dugo jer je 20 minuta kasnije iz penala pogodio Joao Felix za izjednačenje u Portugalu. Ali uspjeli su se konsolidirati Nijemci te je na kraju zabio Adams za 2-1 i poslao Leipzig u polufinale Lige prvaka! 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • davidovic2 14.08.2020.

    Ajde s tim spanjolcem pa nije on hrvat ,prevario je nasu reprezentaciju I jos ga dizete bas jeftino hrvatski

  • čečenski_borec 14.08.2020.

    Olmo dobar , a ja mislim da je Kevin Kampl rešio utakmico!

  • MatijaKezele 13.08.2020.

    Više tekstova za nekog Španjolca nego za Pašalića

Komentiraj...
Vidi sve komentare