To je to što me zanima!

"Naglasili smo igračima da bi se mogli malo preplašiti države iz koje naši protivnici dolaze..."

Bila je to dobra utakmica i mislim da smo bili izvrsni. Jedina frustracija je konačni rezultat jer smatram da smo zaslužili pobijediti utakmicu. Oduševljen sam našom predstavom
Vidi originalni članak

Zaboravite one dane kada su europski klubovi podcjenjivali hrvatske. Rijeka je remizirala (1-1) s Hibernianom u Škotskoj, a škotski trener Jack Ross nakon utakmice je dao veliko priznanje Hrvatskoj i hrvatskom nogometu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Naglasili smo igračima da bi se mogli malo preplašiti države iz koje dolazi Rijeka - rekao je Ross za Edinburgh News, no smatra da je njegova momčad navikla igrati protiv dobrih klubova:

- Oni su dobra momčad, ali imamo i odličnih klubova u Škotskoj.

Goran Tomić nakon utakmice nije bio pretjerano zadovoljan igrom svoje momčadi, Ross je s druge bio oduševljen predstavom svojih igrača, no smatra da su morali pobijediti.

KOMENTAR Škote se moglo riješiti odmah, ali neka... Past će na Rujevici!

- Bila je to dobra utakmica i mislim da smo bili izvrsni. Jedina frustracija je konačni rezultat jer smatram da smo zaslužili pobijediti utakmicu. Oduševljen sam našom predstavom i želim da je igrači koriste kao barometar. Sljedeći tjedan otputovat ćemo u Hrvatsku s vjerom u pobjedu.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • JA SAM TAJ 06.08.2021.

    Sretno Rijeci od navijača Dinama.

  • pišemistinu 06.08.2021.

    Nećete škoti proć na Rujevici nema šanse. Rijeka je odigrala za 1-1 i sad vas čekamo na Rujevici!!Još se Rijeka drži onoga krepat ma ne molat!!!

  • GZIRAuntd 06.08.2021.

    Kao i svake godine Dinamo Zagreb radi za sve klubove nešto malo Rijeka ajde nadam se da će Osijek bez obzira na rezultat jedino ajdug svake godine isto sramoti HR i HNL

Komentiraj...
Vidi sve komentare