Sport

Komentari 201

Rijeka remizirala u Škotskoj: Poveli pa primili u šest minuta

Rijeka remizirala u Škotskoj: Poveli pa primili u šest minuta

U utakmici koja nije obilovala prilikama, Hibernian i Rijeka su remizirali (1-1) u Škotskoj. Šteta za Riječane, poveli su u 61. minuti, ali nisu dugo izdržali - tek šest minuta...

Bili su Riječani blizu pobjede, ali će nju ipak morati tražiti za tjedan dana na Rujevici. Rijeka je remizirala (1-1) s Hibernianom u Škotskoj u prvoj utakmici 3. pretkola Konferencijske lige.

U utakmici koja nije obilovala prilikama, Rijeka je iskoristila svoju prvu i jedinu u 61. minuti kada je Ampem bio najviši u skoku i zabio za vodstvo. Ganac je igrao fantastično, inspirirano, ali ga je Goran Tomić svejedno izvadio nakon postignutog gola. 

Sreća na gostujućoj klupi nije dugo trajala jer je Boyle u 67. minuti zabio u praktički praznu mrežu nakon loše reakcije obrane Riječana. 

Rijeka je dobro reagirala nakon primljenog gola, nije 'potonula', ali izgubila je snagu za novo vodstvo. Hibernian je krenuo po preokret, ali Riječani su se uspješno obranili i priveli utakmicu kraju.

Uzvrat je za sedam dana na Rujevici gdje će momčad Gorana Tomića biti favorit za pobjedu i prolazak u playoff.

Kuglice su u Nyonu prije nekoliko dana spojile Rijeku/Hibernian s boljim iz ogleda Bohemiana i PAOK-a. Irski klub je u prvoj utakmici slavio s 2-1 kod kuće.