To je to što me zanima!

Nagradni fond: Čilićevi treneri mogli bi podijeliti do milijun $

Hvala mojim dečkima na tribini. Bez njih sigurno ne bi osvojio ovaj naslov, rekao je Marin Čilić, senzacionalni pobjednik u New Yorku, koji je prvo otišao do svoje ekipe
Vidi originalni članak

Kad se probio do svojeg “boksa” na Arthur Asheu, emocije su provalile. I Goran je pustio nekoliko suza, uhvatili su se u “kolo” i zavrtjeli nekoliko puta. Nastavak slavlja uslijedio je nekoliko minuta poslije u svlačionici.

- Imao sam vremena razmišljati prošle godine i tako sam konačno poželio organizirati svoj tim. Htio sam sve posložiti kako treba i tu mi je Goran mnogo pomogao - rekao je Marin.

U ekipi su trener Goran Ivanišević, fizioterapeut Robert Prusac, kondicijski trener Slaven Hrvoj i Belgijac Vincent Stavaux, Marinov menadžer.

- Sve je postalo mnogo lakše otkad svi zajedno putujemo po turnirima - rekao je Čilić.

Ivan Ljubičić, bivši treći tenisač svijeta, otkrio je jednom tajnu svog uspona prema vrhu:

- Od prvog novca koji sam zaradio nisam kupio Mercedes nego sam uložio u tim oko sebe ne bih li imao više šansi u profesionalnom tenisu.

Isplatilo mu se, baš kao i Marinu. Njegova momčad uzet će dio financijskoga kolača od tri milijuna dolara, trener i menadžer najviše, procjenjuje se oko 20-30 posto. Tako to, recimo, rade Đoković, Nadal i ekipa u vrhu svjetskog tenisa.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • hbcro7 10.09.2014.

    Čilić nije dobio 3 milijuna,to je prije poreza koji na to uzimaju u Americi a teniski menadžeri,obično velike kompanije koje dodjeljuju jednog menadžera svakom tenisaču uzimaju od 5-20 posto.Za trenere to vj ovisi o dogovoru.

  • strmi007 10.09.2014.

    To je u redu

  • rudi17 10.09.2014.

    Bez njih Marin ne bi bio gdje je sada. Vjerojatno bi zapeo u 3. kolu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare