To je to što me zanima!

Naj na SP-u: U zatvor za minice, a suci su na slobodi

Svađe, hobotnica Paul, debakli, haljinice, trube... No najgori su suci. Rosetti, Coulibaly, Larrionda... Ne znaš tko je teže zabrljao. Ipak, i to je zasad SP
Vidi originalni članak

Čuvajte se, ljudi, ondje dolje kriminala ima na svakom koraku, upozoravali su nogometne navijače uoči SP-a. I doista, opljačkali su legendarnoga Gabriela Batistutu, zaposlenici hotela ukrali su rublje engleskim reprezentativcima, stradali su i neki novinari.
Ali na početku SP-a kriminalan je bio jedino - nogomet. U Južnoj Africi je viđeno najneefikasnije prvo kolo otkad su na Mundijalu 32 momčadi, a onda je krenulo na bolje.
Barem što se igre tiče. No nekako istovremeno kriminalno je postalo suđenje. Malijac Coulibaly, Urugvajac Larrionda, Talijan Rosetti... Ne znaš tko je teže zabrljao.
Dok su se Francuzi svađali, tražili izdajicu u svlačionici, proklinjali smiješnog izbornika pa se još i gotovo potukli, Talijani su se suočavali sa surovom realnošću.
Nizozemska nije imala tih problema, ali njihove navijačice imale su puno većih. Znate, u JAR-u u zatvor možeš i zbog minice..
1. RUKOMET, ZALEĐA I KRIVE CRTE
Luis Fabiano je iskoristio obje ruke i zabio. Lampard je zabio uzalud, Nijemci su poslije nacrtali gol-crtu s trokutom prema unutra. A Meksikancima je Tevez zabio iz debelog zaleđa. Bunili su se i Amerikanci, sad je i Villa zabio iz zaleđa. Da, doista je vrijeme za tehnologiju.
2. J.AMERIKA U EUFORIJI
Urugvaj je u četvrtfinalu nakon 40 godina, skupinu su prošli i Čile, Paragvaj, Brazil i Argentina. Svi! Među osam su četiri južnoameričke momčadi, peta je ispala od - Brazila.
3. FRANCUSKA KATASTROFA
Kapetan Evra umalo se potukao s kondicijskim trenerom, Anelku su otjerali, a Francuzi se potpuno obrukali. Izbornik Domenech morao je i u parlamentu objašnjavati što im se točno dogodilo.
4. SREĆA JE DA IMAJU GANU
Obala Bjelokosti s Drogbom te Kamerun s Eto’om ispali su nakon prvog kruga. Kao i domaćin, a zadnji su u skupini ostali i Alžir, tek Nigerija. Gana je spasila čast Afrike...
5. NIKAD NISU BILI LOŠIJI
Ovo je sramota, jedinstvena je ocjena talijanskog nastupa. Imali su sreće sa ždrijebom, ali na kraju su ispali kao zadnji u grupi. Iza Slovačke, Novog Zelanda i Paragvaja. Nikad lošija Italija...
6. CURE, AJMO SVI U 'REŠT'
Nizozemske navijačice na utakmicu su došle u narančastim haljinicama, a to je na SP-u dovoljno za zatvor. Jer haljinice su poklon Bavarije, a službeni sponzor SP-a je Budweiser.
7. SVI SE BOJE HOBOTNICE
Počelo je kao dobra zabava, ali hobotnica Paul iz njemačkog Sea Worlda je sve opasnija. Pogađa sve rezultate, sad su Argentinci u panici. Paul je, naime, odlučio da dalje ide Njemačka.
8. BECKS, OVO JE UŽASNO
Engleski navijač došetao je do engleske svlačionice i rekao Beckhamu što misli o igri protiv Alžira. Tražio sam WC i zalutao, kaže. A zapravo je sve isplanirao novinar Mirrora.
9. JABULANI IH IZLUĐUJE
Vidjet ćemo puno čudnih golova na SP-u, najavio je Oliver Kahn još početkom lipnja. I imao je pravo, Jabulani leti čudno, golmani se muče. A opet nekako nema spektakularnih golova...
10. EVO, IDE ROJ MUHA
Kad zagrme vuvuzele, imaš osjećaj da kreće ogroman roj muha, kaže njemački navijač. A što je najgore, iritantne trube postale su hit, već kreće proizvodnja i za Europu...
U JAR-U JE ZIMA, A IGRAČI PIJU GOLEME KOLIČINE TEKUĆINE...
49.852 litre tekućine dosad su popili igrači sva 32 sudionika
4287 puta suci su puhnuli u zviždaljke
123 gola pala su do četvrtfinala, ni jedan igrač nije zabio više od četiri

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Barcelona pub Osijek 01.07.2010.

    hobotnica je još najspaljenija dosad na prvenstvu.. a ono s curam ai minicama, dajte,,, predobra reklama i besplatni publicitet -- imaju lukave ljude u marketingu :)

  • the.king 01.07.2010.

    @ brzi222 baš i ne...... http://www.rtl.hr/video-hobotnica-predvidjela-pobjedu-njemacke-clanak-19747

  • glupavi 01.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare