To je to što me zanima!

Najavio je odlazak? Ronaldo premješta automobile iz Torina

Svoju 'flotu' od 20 automobila Cristiano Ronaldo (36) šalje na još uvijek nepoznatu lokaciju, a talijanski mediji navode kako se radi o godišnjem održavanju automobila što ne mora značiti da CR odlazi iz Juventusa
Vidi originalni članak

Odlazi li Cristiano Ronaldo iz Juventusa na kraju sezone pitanje je koje se sve češće spominje. Nakon što ga je Andrea Pirlo izvadio iz igre u pobjedi protiv Intera (3:2) na što se on nije bunio, a glasine su tad postale jače. A nakon što su talijanski mediji snimili kamion u kojem su bili CR-ovi skupocjeni automobili, krenula je i nova runda.

KUPIO NOVI FERRARI Flota od 20 automobila: Kakve 'zvijeri' vozi Cristiano Ronaldo?

Znači li odlazak automobila iz Torina kako Ronaldo polako pakira kofere? Devet su godina zaredom osvajali Scudetto, ali ove je godine to napravio Inter. Mogla bi ovo biti razoćaravajuća sezona za 'staru damu' nakon što su ispali iz Lige prvaka, izgubili nade u prvenstvu, moraju se boriti za Kup, ali i za plasman u nadolazeće izdanje Lige prvaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Spominjali su se rezovi u momčadi, Pirlov posao je upitan, a Portugalac izgleda pomalo nezainteresirano. No, talijanski mediji pišu kako su od izvora bliskih igračima Juventusa saznali da se radi samo o premještanju vozila zbog održavanja te da ih CR za to obično šalje u Njemačku. 

POČASTIO SE Umjesto treninga u šoping: CR7 kupio zvijer od 1,6 milijuna eura

Nadalje, za Radio Punto Nuovo je Ronaldov susjed Luciano Saroglio istaknuo kako je ovaj 'odličan susjed koji ne remeti mir i ne radi zabave'. Podsjetimo, neki kažu kako je igrač Juventusa vlasnik čak 20 automobila, neki se nalaze u Torinu, Madridu, a neki u Lisabonu. S posljednjim se počastio prije nekoliko dana, a riječ je o Ferrariju Monzi SP2.

Bilo kako bilo, CR će još odigrati završnicu sezone s Juventusom, a onda je pitanje gdje će nastaviti karijeru. S 36 godina na leđima još uvijek ima onih koji bi ga voljeli vidjeti u svojim redovima, ali pitanje je koliko još može igrati na vrhunskoj razini. A i s Juventusom ga ugovor veže na još godinu dana...

Idi na 24sata

Komentari 108

  • obama terorist 18.05.2021.

    Ova juveova uprava ne zna sta radi,umjesto da zatra pirla dovede moua gle ovo! A svakako su zakasnili imali priliku doveli ronalda,Mou bio slobodan mogli ga dovest a oni doveli Scarria koji takodjer isto jedva osvaja titulu,ma uzas sta rade!

  • walltter 18.05.2021.

    20 automobila služe za pranje novca. Ali to je demokracija. Kada će gladni dio svijeta spaliti ovakvu demokraciju i sve kapitaliste. Nadam se da će doći i taj dan.

  • PLAVOOKO_1 18.05.2021.

    ***Admin*** Postovani, molimo vas iskljucite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp, Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare