Obavijesti

Sport

Komentari 69

Umjesto treninga u šoping: CR7 kupio zvijer od 1,6 milijuna eura

Umjesto treninga u šoping: CR7 kupio zvijer od 1,6 milijuna eura

Radi se o Ferrariju Monzi SP2 koji u sebi ima V12 motor od 812 KS. Do 100 kilometara na sat dolazi za nevjerojatnih 2,5 sekunde, a ponosni vlasnik ovakvog primjerka je i Zlatan Ibrahimović

VIDEO

Cristiano Ronaldo (36) se iz jučerašnjeg posjeta tvornici Ferrariju u Maranellu vratio s luksuznim automobilom vrijednim 1,6 milijuna eura. 

POGLEDAJTE VIDEO: Georgina kupila Ronaldu Mercedesa

Pokretanje videa...

01:06

Naime, Portugalac je zbog toga čak i propustio trening uoči gostovanja kod Sassuola u srijedu. 

Inače je veliki ljubitelj superautomobila, a svojoj kolekciji sada je dodao Ferrarija Monzu SP2 kojeg ima i Zlatan Ibrahimović. 

Ronaldo je u tvornicu došao helikopterom u pratnji prvog čovjeka Juventusa Andree Agnellija i predsjednika Ferrarija Johna Elkanna.

Dočekali su ga predstavnici iz momčadi Formule 1 zajedno s talijanskim inženjerom i direktorom momčadi Scuderia Ferrarija Mattijom Binottom. 

Ferrari Monza SP2 (dvosjed) dolazi i u verziji SP1 (jednosjed), a proizveli su 499 primjeraka koje mogu kupiti isključivo postojeći vlasnici Ferrarija. Ovaj superautomobil u sebi ima V12 motor od 812 KS koji s maksimalnih 8.500 okretaja u minuti do 100 kilometara na sat dolazi za samo 2,6 sekundi. 

Tako će se ova zvijer, uz niz skupih Lamborghinija, Rolls-Royceova i Bugattija, pridružiti Ronaldovoj kolekciji najekskluzivnijih automobila. 

Procjenjuje se da vozni park napadača Juventusa iznosi preko sedam i pol milijuna eura, ali dolaskom Monze vrijednost njegove garaže će porasti. 

Cristianu je Georgina za rođendan poklonila luksuznog Mercedesa AMG G63 koji stoji više od 700.000 eura. U njegovoj kolekciji nalazi se i Lamborghini Aventador čija cijena iznosi 308.000 eura, kao i Bugatti Chiron od 2,2 milijuna eura. 

Jedan Bugatti nije bio dovoljan tako da je kolekciju nadopunio i s Veyronom čija cijena doseže također dva milijuna eura. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka