To je to što me zanima!

Norvežani najbliži polufinalu, Slovenci pred velikim ispitom

Norveška ima šest, Mađarska i Slovenija po četiri, a Island i Portugal po dva boda. Sve bi u ovoj skupini bilo jasno da je Slovenija pobijedila Mađarsku, ali sad su Mađari nakon te pobjede puno bliži prolasku
Vidi originalni članak

U našoj je skupini sve jasno, u polufinale idu Hrvatska i Španjolska, ali zato je u drugoj, onoj koja se igra u Švedskoj, prava drama. Za prolazak dalje u igri je pet reprezentacija, a do kraja su ostala još dva kola.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Norveška ima šest, Mađarska i Slovenija po četiri, a Island i Portugal po dva boda. Sve bi u ovoj skupini bilo jasno da je Slovenija pobijedila Mađarsku, ali sad su Mađari nakon te pobjede puno bliži prolasku. Realno, Norveška je 99 posto unutra. Dosad je na Europskom prvenstvu pokazala najviše. Sander Sagosen je prvi kandidat za MVP-a, vuče svoju momčad koja ruši sve redom.

Do kraja Norvežani igraju protiv Islanda i Slovenije. Za očekivati je da već u utorak pobjedom protiv Islanđana potvrde polufinale. Mađarska ima bolji međusobni omjer od Slovenije i ima puno lakši raspored.

UDAR NA RUKOMETAŠE Nijemci optuženi za rasizam: Nemate niti jednog imigranta

Slovence čekaju Norvežani i Potugalci, a Mađarska u utorak igra protiv Švedske koja je ispala. Mađari bi s ta dva boda napravili možda i ključan korak prema polufinalu.

Puno toga ovisi o utakmici Portugala i Slovenije. Ako Portugalci dobiju, onda bi o drugom polufinalistu odlučivala njihova utakmica s Mađarskom u posljednjem kolu.

Može se dogoditi i krug u kojemu bi Mađari, Portugalci i Slovenci imali po šest bodova. No, stvari će već nakon utakmica u utorak biti puno jasnije. Najbolje pozicije imaju Norvežani i Mađari.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Martin Krpan 21.01.2020.

    Sitnozubi: da ti pojasnim beseda čefur v Sloveniji pomeni oznaka za osebe južno od Kolpe! Tako da se tvoja Čefurlandija začne na Kolpi in se razteza mnogo bolj na jug kot si ti misliš

  • danijel23 21.01.2020.

    Norveška nije sigurna pobjedom, ako slovenija pobjedi sve do kraja.

  • Martin Krpan 21.01.2020.

    Tuje nočemo, svoje ne damo!! Naj vam bo enkrat za vselej to jasno, svoje frustracije boste morali preživeti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare