To je to što me zanima!

Najbolje "škarice" u povijesti? Hodžićev potez obišao svijet...

Pjaca se primio za glavu, Mamić je nakon utakmice pričao o najspektakularnijem golu koji je vidio. Armin Hodžić postao je svjetski hit. Svi prenose njegovu golčinu
Vidi originalni članak

Armin Hodžić zabio je "hat-trick" u Dinamovoj 5-1 pobjedi protiv Intera na Maksimiru, a njegov prvi gol obišao je svijet. Marko Rog dao mu je loptu, a Hodžić je iz prve "škaricama" zabio vjerojatno gol sezone, iako se radi o tek trećem kolu.

Gol možete pogledati OVDJE.

Marko Pjaca, koji je bio u blizini, primio se nakon tog Hodžićevog poteza za glavu. Dugo ovakav gol nije viđen na travnjacima HNL-a, a i šire.

- Ovo je jedan od najspektakularnijih golova koje sam ikad vidio. Stvarno se rijetko viđaju ovakvi golovi, jako rijetko - rekao je trener Zoran Mamić nakon utakmice.

Gol je obišao svijet, a vidjeli su ga milijuni ljudi. Portal 101greatgoals piše o jednim od najbolje izvedenih "škarica" ikad, video Hodžićevog majstorskog gola prenio je ESPN, kao i biobiochile.cl koji ga opisuje riječima "fantastičan i fenomenalan".

- Naravno da mi je ovo najljepši gol koji sam ikad zabio u karijeri. Tako nešto zabija se jedanput u životu. Osjećaj je poseban - rekao je Hodžić.

Od Pelea, preko Huga Sancheza i Rivalda, mnogi su igrači zabijali krasne golove "škaricama". Mladi napadač Dinama našao se u tom društvu, a je li nadmašio legendarne igrače svojim majstorstvom protiv Intera? 

Goal je napravio galeriju najboljih "škarica".

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Drogbosnup 28.07.2015.

    Golčina je prva liga, ali da je najbolji u povijesti nisam siguran. https://www.youtube.com/watch?v=SnHzR3RC0cc

  • japanokinez 28.07.2015.

    Ma dajte molim vas u nogometu na pjesku, svaki drugi gol je škaricama. Ovaj bi nogu slomio da igra bos na pjesku.

  • jožek2 28.07.2015.

    Preljep gol ali rjeć je o do sada anonimnom igraću došljaku iz BiH ali ne dijaspore, i nije naišao na veću podršku među komentarima u 24.sata,

Komentiraj...
Vidi sve komentare