Obavijesti

Sport

Komentari 118

Hodžićev 'hat-trick' i čudesne 'škarice' u demoliranju Intera

Hodžićev 'hat-trick' i čudesne 'škarice' u demoliranju Intera
9

Dinamo je na Maksimiru pobijedio Inter 5-1. Briljirao je Armin Hodžić, koji je već u 3. kolu istaknuo kandidaturu za gol sezone. Zabio je Armin majstorski 'škaricama

VIDEO

Nakon dva remija na otvaranju sezone (1-1 s Hajdukom i 0-0 u Osijeku), Dinamo je u trećem kolu bio uvjerljiv protiv zaprešičkog Intera (5-1). 

Domagoj Antolić i Sead Husejinović zaigrali su u plavom dresu nakon dugo vremena, ali utakmicu je obilježio Armin Hodžić, koji je već u 3. kolu istaknuo kandidaturu za najljepši gol sezone. Zabio je Hodžić prekrasno "škaricama" nakon asistencije Roga. 

Zoran Mamić izveo je "šareni sastav" protiv Zaprešićana. Pinto se vratio u prvih 11, na lijevom boku bio je Musa, Ćorić je opet bio na terenu, a u napadu su bili Pjaca, Fernandes i Hodžić. Navijači su zaobišli ovu utakmicu pa je Maksimir zjapio prazan. 

Dinamo je poveo već u 8. minuti nakon Hodžićeve majstorije. Imali su "modri" još nekoliko šansi, a povećali su vodstvo pred kraj prvog dijela.

Gosti žestoko prosvjedovali zbog penala koji je dosudio Pejin

Komorski je srušio Hodžića, a sudac Tihomir Pejin pokazao je na bijelu točku. Gosti su se žestoko bunili na tu odluku, a Komorski je dobio crveni karton. 

S bijele točke za Dinamo je zabio Junior Fernandes. Mogao je Inter smanjiti, ali Eduardo je u posljednjoj minuti prvog dijela obranio zicer Nestorovskom.

Pjaca je dobio odmor, a od prve minute drugog dijela na terenu je nakon dugo vremena bio Sead Husejinović. Inter je smanjio već na početku drugog poluvremena. 

Nestorovski je pucao glavom, Eduardo je to obranio, ali nespretna "modra" obrana nije očistila kako treba i Nestorovski je iz druge šanse zabio u praznu mrežu. Inter je smanjio s igračem manje.

No samo pet minuta kasnije Fernandes je na drugu asistenciju Marka Roga zabio svoj drugi gol. Rog je ubacio iz kornera, a Fernandes je bio najviši u skoku na šest metara za 3-1 Dinama.

Hodžićeva simultanka

Inter se raspao, a Hodžić je dvije minute nakon Fernandesovog gola zabio za 4-1. Bio je to drugi Hodžićev gol, lijepo se okrenuo na vrhu šesnaesterca i zabio u suprotan kut za visoko vodstvo Dinama.

Nakon dugo vremena na teren se vratio Domagoj Antolić. Mamić je izvadio Sigalija i prešao na igru s trojicom stopera. U 61. minuti Hodžić je zabio "hat-trick". 

Sve je ulazilo Dinamu. Hodžić je bio najviši u skoku za peti gol Dinama. Uvjerljiva pobjeda "modrih" uoči dolaska Moldea u utorak...

HNL, 3. kolo:

  • Dinamo - Inter 5-1 (Hodžić 8, 58, 61 Fernandes 39 (p), 56 / Nestorovski 51)
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'