To je to što me zanima!

Najbolji europski igrač vraća se protiv Osasune: 'Ja sam dobro'

REALOV PLAN je Ronalda držati u igri sat vremena protiv Osasune u prvenstvenoj utakmici u subotu te 70 minuta u srijedu protiv lisabonskog Sportinga u Ligi prvaka
Vidi originalni članak

Najbolji igrač prošlosezonskog osvajača Lige prvaka te kapetan europskog reprezentativnog prvaka Cristiano Ronaldo, potpuno se oporavio od ozljede koju je zaradio u finalu Eura protiv Francuske.

Na pitanje o svom povratku na terene, kratko je dobacio: - Ja sam dobro.

Realov je plan Ronalda držati u igri sat vremena protiv Osasune u prvenstvenoj utakmici u subotu te 70 minuta u srijedu protiv lisabonskog Sportinga u Ligi prvaka. Punih bi 90 minuta trebao odraditi u sklopu četvrtog kola Primere protiv Espanyola, ukoliko sve bude po planu do tada.

Tako bi Zinedine Zidane trebao na raspolaganju imati popularni napadčki trozubac 'BBC' prvi puta nakon 102 dana. Francuz Karim Benzema također je spreman za nastup, dok je Gareth Bale već u punom pogonu od početka sezone.

Jedina dva igrača 'van stroja' u Realu su trenutno Isco i Fabio Coentrao, dok Varane i Pepe intenzivno rade na fizičkoj spremi prije nego se priključe ostatku grupe na treningu.

Podsjećamo, krajem kolovoza portugalski je kapetan proglašen najboljim igračem Europe.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • raul-gonzales 08.09.2016.

    Hala Madrid Hala Cr7

  • Knele86 08.09.2016.

    Idemo 50 doktore

  • strmi007 08.09.2016.

    najbolji igrač svijeta i šire

Komentiraj...
Vidi sve komentare