To je to što me zanima!

Najbolji golman u Ligi prvaka: Subašić prva zvijezda Monaca

Danijel Subašić vodi Monaco prema osmini finala Lige prvaka. Subašić je najbolji golman, u pet utakmica primio je jedan gol. Zabio mu je Benficin Brazilac Talisca...
Vidi originalni članak

Monaco je golom Ocamposa pobijedio Bayer iz Leverkusena 1-0 u petom kolu Lige prvaka. Klub iz Kneževine na čijem golu briljira Danijel Subašić, drugi je u skupini C i za osminu finala mora izbjeći poraz od Zenita u posljednjem kolu. 

Subašić je opet sačuvao mrežu i ostao najbolji golman ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka. Nakon utakmice skinuo je dres, a ispod je bila svima poznata majica. Majica koju Danijel nosi na svakoj utakmici u čast pokojnog prijatelja.

Hrvoje Ćustić poginuo je na utakmici u Zadru 2008. godine nakon što je glavom udario u zid kraj travnjaka. Zadar je igrao protiv Cibalije, a Hrvoje je nakon duela nezgodno pao. Operirali su ga, ali nije mu bilo spasa. Imao je 25 godina...

- Nosit ću je dok god budem branio. Hrvoje je to zaslužio - rekao je nedavno Subašić.

Fantastično je branio Subašić protiv "apotekara" u Leverkusenu. Obranio je jedan udarac iz peterca, osam iz šesnaesterca i šest izvan šesnaest metara. 

Jedini igrač koji se može pohvaliti da je zabio Subašiću ove sezone u Ligi prvaka je Benficin Talisca, koji mu je zabio u 4. kolu.

Subašić je primio jedan gol u pet utakmica i vodi Monaco prema osmini finala Lige prvaka. Monaco igra najbolju obranu, jedino su Real i Chelsea blizu, oba kluba primila su po dva gola. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • shit_happens_ 27.11.2014.

    zahvaljujem mu za ovu gestu s majcom to budi nadu da smo još uvjek ljudi da nismo postali zvjeri

  • Zorba 27.11.2014.

    Da Stipe Pletikosa nije sam odustao ulickani bi ga drzao na vratima repke barem do pedesete

  • strmi007 27.11.2014.

    odličan golman

Komentiraj...
Vidi sve komentare