To je to što me zanima!

Najbolji hrvatski sudac u poslu: Strukan dijeli pravdu Talijanima

Strukan je prošli tjedan sudio utakmicu grupne faze Europske lige između Betisa i Sparte Prag. Vrlo dobro kotira u Uefinim okvirima i često se o njemu priča kao o najboljem hrvatskom sucu
Vidi originalni članak

Hrvatski suci delegirani su za utakmicu skupine C kvalifikacija za Euro 2024. Tako će glavnu riječ na susretu Italije i Malte (subota, 20.45 sati, Bari) imati Duje Strukan, dok će mu pomoćnici biti Bojan Zobenica i Alen Jakšić.

Zanimljivo, HNS je u rujnu poslao Strukana 'na hlađenje' nakon što je ostao pri odluci da pokaže crveni karton nogometašu Lokomotive Mateu Mariću protiv Osijeka. Kontrolor je njegovu izvedbu na toj utakmici ocijenio sa slabom ocjenom.

Hrvati će biti i u VAR sobi. Ivan Bebek je VAR sudac, a pomagat će mu Mario Zebec. Četvrti sudac na utakmici bit će Fran Jović.

KONTROLOR NEZADOVOLJAN Najbolji hrvatski sudac mora na 'hlađenje'! Zbog ovoga su ga kaznili s nekoliko utakmica? POGLEDAJTE VIDEO Sudačka analiza 2. kola: Duje Strukan je pogriješio, VAR se trebao javiti za penal Dinama

Strukan je prošli tjedan sudio utakmicu grupne faze Europske lige između Betisa i Sparte Prag. Vrlo dobro kotira u Uefinim okvirima i često se o njemu priča kao o najboljem hrvatskom sucu, a sudit će utakmicu koja je od velike važnosti za Talijane. 

Naime, aktualni europski prvaci drugi su u skupini C iza prvoplasirane Engleske (13 bodova). Talijani imaju sedam bodova, kao Ukrajina i Sjeverna Makedonija, ali i utakmicu manje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ignor 12.10.2023.

    Mamic kriv

Komentiraj...
Vidi sve komentare