To je to što me zanima!

Najbolji igrač svijeta Realu dao ultimatum: Povišica ili odlazim

Sadašnji ugovor Luke Modrića 'težak' je osam milijuna eura godišnje, a kako tvrdi Eduardo Inda, bivši novinar Marce, osvajač Zlatne lopte želi produženje te deset milijuna po sezoni
Vidi originalni članak

Luka Modrić Florentinu Perezu postavio je ultimatum, tvrdi španjolski novinar Eduardo Inda, a najbolji igrač svijeta od Reala želi novi ugovor za deset milijuna eura po sezoni.

VIDEO Modrićev život: Od izbjeglice do najboljeg na svijetu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kapetan hrvatske reprezentacije osvojio je Zlatnu loptu, a u Madridu su mu mislili ponuditi dvogodišnje produženje ugovora što i nije loše za veznjaka starog 33 godine. Problem? Ponovno mu nude osam milijuna eura godišnje, a Luka želi deset!

Perez, očekivano, Modrićevim zahtjevima i nije baš oduševljen, a zasad navodno nije ni odgovorio...

Luka bi tako Realu nakon šest godina mogao reći zbogom, a kao najizglednija nova destinacija postavio se Inter, koji je na ljeto navodno Luki odmah ponudio deset milijuna eura godišnje. I to na četiri godine!

Puno je bilo špekulacija, promišljanja, no hrvatski veznjak nije poput Cristiana Ronalda otišao tražiti nove izazove. Ostao je u kraljevskom klubu, osvojio Zlatnu loptu, ali čini se kako bi napokon mogao napustiti Real.

 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • nisamneznamgdje 11.12.2018.

    Luki je najpametnije da ode u Inter i lagano do mirovine.

  • bax212 11.12.2018.

    Na osnovu cega da mu daju povisicu, na osnovu jedne asistencije u karijeri

  • sarkastik76 11.12.2018.

    ako nije novinarska patka, bay, bay modriću iz reala, a i ovako teško da će ga real zadržat i sljedeću sezonu, s obzirom da će napunit 35! real je puno puta ponija se maćeharski prema svojim legendama. samo novci su bitni, sve drugo je nebitno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare