To je to što me zanima!

Najbolji izbor za 'modre': Legia s Vrdoljakom, Bjelica ili Čačić?

Dinamo će sutra u ždrijebu saznati svog protivnika u play-offu Lige prvaka. Tamo ih čekaju Legia, Austria, Ludogorec, Šahter i Maribor. Tko je najbolji izbor za Dinamo?
Vidi originalni članak

Sutra oko podneva Dinamo će u Nyonu saznati posljednju prepreku prema trećoj uzastopnoj Ligi prvaka. Pet je mogućih protivnika, pa ćemo ih kratko secirati, a vi odlučite tko bi bio najbolji izbor.

Austria Beč: Prvak Austrije s Bjelicom na klupi

Prvake Austrije vodi bivši hrvatski reprezentativac Nenad Bjelica. Momčad vrijedi 21,6 milijuna eura, a nemaju izrazitih zvijezda. Najskuplji igrač je dva milijuna eura vrijedan Philipp Hosiner, dok je odmah iza njega bivši stoper Slaven Belupa Kaja Rogulj. Austrijanci su u dvije utakmice zabili jedan gol islandskom Hafnafjordoru.

Ludogorec: Klub su napustila tri najbolja igrača

Stari Dinamov poznanik. No nije to ista momčd kao lani. Vlasnik kluba Kiril Domušijev odlučio je pomladiti momčad i klub su napustila tri najbolja igrača. Najbolji branič Guldan, zadnji vezni i dokapetan Genčev te najbolji igrač i kapetan Gargorov. Ostao je Marcelinho, koji je trenutno najbolji. Pomalo sretno su prošli Partizan zabivši gol iz penala u 88. minuti. Prije toga Partizan je promašio veliki broj prilika. Vrijednost momčadi je 25,7 milijuna eura.

Šahter: Izbacili su BATE Borisov

Kazahstanci su na veliko iznenađenje izbacili bjeloruski BATE Borisov. Kao i Austrijanci, nemaju zvijezdi. Imaju dvojicu igrača iz BIH Aldina Džidića, koji je došao iz druge ruske lige te Nikolu Vasiljevića, koji je stigao iz Zvijezde iz Gradačaca. Nakon 22 kola u nacionalnom prvenstvu Šahter je treći, a za vodećim Aktobeom zaostaje 12 bodova. Momčad vrijedi 4,9 milijuna eura. Najbolji igrač im je Gevorg Gazarjan, vrijedan 800.000 eura.

Maribor: Ante Čačić najveće im je pojačanje

Najveće pojačanje dobili su na klupi dolaskom Ante Čačića. Izbacili su APOEL odigravši 1-1 na Nikoziji, dok su u Ljudskom vrtu uspjeli odigrati 0-0. APOEL je bio dosta bolji, Ciprani su imali posjed lopte 63-37, stvorili dosta zicera, no nisu mogli zabiti gol. Maribor je svoj europski cilj ispunio. Najveća zvijezda im je Makedonac Ibraimi (Ademijev bratić). Ukupna vrijednost momčadi je 11,4 milijuna eura.

Legia: Kapetan Vrdoljak im je ponajbolji igrač

Niti jedna poljska momčad u Ligi prvaka nije igrala posljednjih 16 godina. Vodi ih poljski stručnjak Jan Urban, a kapetan i ponajbolji igrač im je bivši dinamovac Ivica Vrdoljak. Njihove želje, barem tako tvrde igrači Legije, su Steaua i Celtic, dok nikako ne žele - Dinamo! Momčad vrijedi 21,9 milijuna eura, a najvrijedniji je češki golman Kuciak, 2,2 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • HopHip 08.08.2013.

    Nebitno je koga ce Dinamo izvući, puno je bitnije da cijena karte neće biti veća od jedne kune, a samim time postoji mogućnost da i ovaj put obori još jedan rekord pa na tekmu dođe više od 526 navijača....ha...ha...ha.....

  • Izabran 08.08.2013.

    Naravno Ludogorec da ovaj put vide pravi Dinamo!

  • Mate Hajduk Split 08.08.2013.

    LYON :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare