Obavijesti

Sport

Komentari 57

Najbolji izbor za 'modre': Legia s Vrdoljakom, Bjelica ili Čačić?

Najbolji izbor za 'modre': Legia s Vrdoljakom, Bjelica ili Čačić?
1

Dinamo će sutra u ždrijebu saznati svog protivnika u play-offu Lige prvaka. Tamo ih čekaju Legia, Austria, Ludogorec, Šahter i Maribor. Tko je najbolji izbor za Dinamo?

VIDEO

Sutra oko podneva Dinamo će u Nyonu saznati posljednju prepreku prema trećoj uzastopnoj Ligi prvaka. Pet je mogućih protivnika, pa ćemo ih kratko secirati, a vi odlučite tko bi bio najbolji izbor.

Austria Beč: Prvak Austrije s Bjelicom na klupi

Prvake Austrije vodi bivši hrvatski reprezentativac Nenad Bjelica. Momčad vrijedi 21,6 milijuna eura, a nemaju izrazitih zvijezda. Najskuplji igrač je dva milijuna eura vrijedan Philipp Hosiner, dok je odmah iza njega bivši stoper Slaven Belupa Kaja Rogulj. Austrijanci su u dvije utakmice zabili jedan gol islandskom Hafnafjordoru.

Ludogorec: Klub su napustila tri najbolja igrača

Stari Dinamov poznanik. No nije to ista momčd kao lani. Vlasnik kluba Kiril Domušijev odlučio je pomladiti momčad i klub su napustila tri najbolja igrača. Najbolji branič Guldan, zadnji vezni i dokapetan Genčev te najbolji igrač i kapetan Gargorov. Ostao je Marcelinho, koji je trenutno najbolji. Pomalo sretno su prošli Partizan zabivši gol iz penala u 88. minuti. Prije toga Partizan je promašio veliki broj prilika. Vrijednost momčadi je 25,7 milijuna eura.

Šahter: Izbacili su BATE Borisov

Kazahstanci su na veliko iznenađenje izbacili bjeloruski BATE Borisov. Kao i Austrijanci, nemaju zvijezdi. Imaju dvojicu igrača iz BIH Aldina Džidića, koji je došao iz druge ruske lige te Nikolu Vasiljevića, koji je stigao iz Zvijezde iz Gradačaca. Nakon 22 kola u nacionalnom prvenstvu Šahter je treći, a za vodećim Aktobeom zaostaje 12 bodova. Momčad vrijedi 4,9 milijuna eura. Najbolji igrač im je Gevorg Gazarjan, vrijedan 800.000 eura.

Maribor: Ante Čačić najveće im je pojačanje

Najveće pojačanje dobili su na klupi dolaskom Ante Čačića. Izbacili su APOEL odigravši 1-1 na Nikoziji, dok su u Ljudskom vrtu uspjeli odigrati 0-0. APOEL je bio dosta bolji, Ciprani su imali posjed lopte 63-37, stvorili dosta zicera, no nisu mogli zabiti gol. Maribor je svoj europski cilj ispunio. Najveća zvijezda im je Makedonac Ibraimi (Ademijev bratić). Ukupna vrijednost momčadi je 11,4 milijuna eura.

Legia: Kapetan Vrdoljak im je ponajbolji igrač

Niti jedna poljska momčad u Ligi prvaka nije igrala posljednjih 16 godina. Vodi ih poljski stručnjak Jan Urban, a kapetan i ponajbolji igrač im je bivši dinamovac Ivica Vrdoljak. Njihove želje, barem tako tvrde igrači Legije, su Steaua i Celtic, dok nikako ne žele - Dinamo! Momčad vrijedi 21,9 milijuna eura, a najvrijedniji je češki golman Kuciak, 2,2 milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu