To je to što me zanima!

Najbolji par s prvim tenisačem svijeta: Na treningu u Beogradu Novaka dočekali Mektić i Pavić

Najbolji svjetski teniski par Nikola Mektić i Mate Pavić dobri su prijatelji s najboljim svjetskim tenisačem, a nakon susreta s Đokovićem odlaze put Rotterdama gdje će pokušati obraniti titulu
Vidi originalni članak

. Iako sam bio sam u pritvoru u Australiji, nisam se osjećao usamljeno. Imao sam podršku obitelji, prijatelja i cijelog naroda, rekao je najbolji svjetski tenisač Novak Đoković kod predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, a nakon toga je otišao na trening.

IMAO JE KORONU Sud u Beogradu odlučio: Novak Đoković nije krivotvorio testove

A tamo ga je dočekao trofejni hrvatski teniski par - Nikola Mektić Mate Pavić. Zajedno su se fotografirali u trening centru, a nakon toga je Đoković otišao na sparing s Kanađaninom Vasekom Pospišilom.

Nikola, Mate i Novak prijatelji su duže vrijeme, a u nerijetkim situacijama su radili 'spačke' jedni drugima pa je tako Đoković 'uletio' na intervju hrvatskog para, a oni su mu pružili podršku u situaciji u kojoj se našao u Australiji. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mektić i Pavić putuju u nizozemski Rotterdam gdje će pokušati obraniti titulu, dok se Đoković priprema za turnir u Dohi koji kreće za tri tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • smrekovaca 04.02.2022.

    i dosadni ste sa tim dokovicem

  • smrekovaca 04.02.2022.

    jos kad puste kitica da pjeva

  • bili:os2 03.02.2022.

    Novak se fotografirao i druzio i sa Modrićem, Rakitićem, Perišićem, jel vam i oni smetaju velike rvatine?

Komentiraj...
Vidi sve komentare