To je to što me zanima!

Messi zabio koliko i cijeli Real: Najgore startali u 20 godina...

Real je u sezoni 1995./1996. u prve tri domaće utakmice dvaput izgubio i jedanput remizirao. Na kraju je završio šesti, Atletico je osvojio titulu. Ove sezone, tri domaće utakmice, dva remija i jedan poraz...
Vidi originalni članak

Red sreće, red čudesne golmanove večeri i evo senzacije.

Više od 500 dana

Betis je prvi put nakon 19 godina slavio na Santiago Bernabeuu, a samo će se oni najzagriženiji navijači madridskog Reala sjetiti kad njihov klub nije dobio tri domaće utakmice u La Ligi zaredom, u sezoni 1995./1996., prije više od 20 godina.

Real se tada nije uspio oporaviti, završio je šesti, Atletico je osvojio naslov.

Betis je šokirao Real na Bernabeuu (1-0) golom u sudačkoj nadoknadi.

U prošloj utakmici Real je izjednačio niz brazilskog Santosa od 73 utakmice u svim natjecanjima u kojima je zabio barem po gol, a sad je taj niz stao i Madriđani prvi put od travnja 2016. godine nisu zabili, više od 500 dana, od utakmice protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka.

Prvim porazom sezone Real je pao na sedmo mjesto sa sedam bodova manje od Barcelone koja ima pet utakmica i pet pobjeda. No daleko od toga da Real nije imao igru protiv Betisa i da je bio loš. 

- Lopta nije htjela u gol - rekao je Zinedine Zidane.

Messi zabio koliko i cijeli Real

Real je imao preko 20 udaraca, ali Betis je imao Realovo dijete, Antonija Adana, čudesnog golmana koji je prošao omladinsku školu Reala, branio je i u Realovoj drugoj momčadi, ali u seniorima madridskog kluba nije dobio pravu šansu pa je 2013. godine spakirao kofere. No preko Cagliarija se vratio u La Ligu da bi radio ono što obično rade kad vas netko otpiše, terorizirao bivši klub.

Realu se vratio Cristiano Ronaldo, koji je u 50 minuta skoro imao više udaraca na gol nego dodavanja, sedam udaraca, osam uspješnih dodavanja.

Pucali su Bale, Ronaldo, Isco, Asensio, u zadnjih 20 minuta Sergio Ramos se gotovo pretvorio u špicu, uveo je Zidane i Majorala... Išao je Real na sve ili ništa, na kraju je dobio - ništa. Betis je sjajno izašao u protunapad i zabio za pobjedu.

- Loše je, ne mogu reći da nije. No to je nogomet, ponekad ne zabijete, iako imate 26, 27 šansi kao mi protiv Betisa. Nema razloga za paniku, moramo biti bolji i to je to. Nismo mislili da ćemo biti šesti nakon pet utakmica i još tri domaće - rekao je Zidane.

Ramos: Barci sude penale, nama ne

Sergio Ramos u ovaj loš start Reala upleo je - suce, iste one suce koji su prošle sezone najviše gurali upravo - njegov Real.

- Nisam iznenađen što nama ne sude penale, a Barceloni sude. Što više pričamo o sucima, to je gore. Bolje da šutimo. Isti smo igrači od prije nekoliko mjeseci koji su osvojili sve, sad nam ne ide, ali moramo ovo zaboraviti i misliti na sljedeće utakmice - rekao je Sergio Ramos.

Real ima problema s realizacijom, u pet utakmica zabio je samo devet golova. Isti broj golova zabio je Messi u prvih pet utakmica za Barcelonu koja je već pobjegla na sedam bodova.

No ako je nešto u ovome dobro, onda je to trenutak. Početak je sezone, ima vremena za popravak. Madriđane sad čekaju dva gostovanja, jedno lakše i jedno teže.

U subotu u La Ligi idu kod jedne od najlošijih momčadi prvenstva, Alavesa, koji u pet utakmica ima pet poraza i koju je dobio sedam puta zaredom. A onda u utorak slijedi gostovanje u Dortmundu kod Borussije u Ligi prvaka.
 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • sena2 21.09.2017.

    Ronaldo: Gledam Balea,gledam Luku, nema gola! Gledam suca.....A on mi sapnu onako neprimjetno, "Ne smijem svirati penal, Collina mi obecao da cu suditi u Lp ako budem dobar...Ronaldo:U pm ode mi Rekord!!!!!

  • sena2 21.09.2017.

    Stvarno nevjerovatno! Pa real je trebao beskonacno zabijati gol svaku utakmicu i najmanje 5 narednih godina osvajati Primeru i Lp! Jer ipak rekordi su bitni! HAHAHAHA

  • Katalonski lopovi 21.09.2017.

    Gledao sam sve utakmice Reala u ligi i mogu reci da je famozni BBC pokopao i unistio Reala..Benzema i Ronaldo ne mogu nista pogoditi a niti Bale nije nista bolji.Bice zanimljiva la liga,Real nema srednji put,ocekujem ili zaostatak od 20,25 bodova za Barcelonom ili da ih prestignu kad barcelona zareda lose nastupe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare