To je to što me zanima!

Najjači stiže u Hrvatsku: Stipe Miočić imat će otvoreni trening

Miočić u Hrvatsku stiže nakon što je osvojio pojas prvaka nokautiravši Fabricija Werduma u prvoj rundi. Isto je napravio i prvom izazivaču protiv kojeg je obranio pojas Alistairu Overeemu
Vidi originalni članak

U posljednje vrijeme često razmišljam o svojoj obitelji u Hrvatskoj. Potrebno mi je ovo u skorije vrijeme, najavio je svoj dolazak UFC-ev prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić.

I doći će ponovo. Već je posjetio svoju obitelj u Hrvatskoj prije dvije godine. Bio je u Rtini kraj Zadra, a jedan period proveo je u i gostima kod Mirka Filipovića gdje su zajedno trenirali i pripremali se. Sada se vraća u Hrvatsku, a u Zagreb bi trebao doći u četvrtak 3. studenog. Zatim planira posjetiti Zadar i obližnji rodni kraj njegovih roditelja, piše Gol.hr.

Miočić u Hrvatsku stiže nakon što je osvojio pojas prvaka nokautiravši Fabricija Werduma u prvoj rundi. Isto je napravio i prvom izazivaču protiv kojeg je obranio pojas Alistairu Overeemu. The Demolition Man je pao kao pokošen nakon nepunih pet minuta.

Prilikom posjete Hrvatskoj predviđena je press konferencija u četvrtak i otvoreni trening za posjetitelje. Obožavatelji će tako moći upoznati Stipu, slikati se s njime i susret ovjekovječiti fotografijom. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Nebuloz_1 31.10.2016.

    Miocic ne dolazi u cetvrtak, u srijedu u 18h je objavljeno druzenje s fanovima u Avenue Mallu Zagreb!

  • Bože Dragi 31.10.2016.

    Hoće li se uvlakačima dijeliti brojevi ili će nagrnuti čoporativno?

  • JunFan 31.10.2016.

    Prebit ću ga ko mačku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare