To je to što me zanima!

Najlošiji igrač Fife 19: Sad me svi u klubu zezaju zbog toga...

Nadam se da će mi u idućoj zakrpi povećati ocjenu jer me neki mlađi igrači u klubu zadirkuju, rekao je Shandon Baptiste, jedan od 14 igrača s najnižom ocjenom u Fifi 19
Vidi originalni članak

Izlaskom nove Fife 19 opet su počele i rasprave o ocjenama igrača u ovoj planetarno popularnoj igrici.

Unazad nekoliko godina, igrači s najboljim ocjenama redovito su Cristiano Ronaldo i Lionel Messi. S druge strane, najlošiju ocjenu uvijek nosi netko drugi, a sada se oglasio jedan od 14 igrača koji su u Fifi 19 dobili ukupnu ocjenu 47.

- Neću lagati. Suigrači su me zafrkavali kada su objavljene ocjene nogometaša u Fifi. Većina njih ima ocjenu između 50 i 55, a ja 47. Možda je to zbog toga što sam se tek probio u prvu momčad - vjeruje Shandon Baptiste.

Baptiste je 20-godišnji vezni igrač koji dolazi iz Grenade, a trenutačno nastupa u trećoj engleskog ligi za Oxford United. Karijeru je počeo u mladoj postavi Readinga, a profesionalni ugovor potpisao je tek prošle godine. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Hampton & Richmond Boroughu, a sada se vratio u matični klub. 

Krajem rujna je u Carabao Cupu kao kapetan predvodio svoju momčad protiv Manchester Cityja, koji ih je pobijedio 3-0. Za grenadsku nogometnu reprezentaciju debitirao je potkraj 2017. u prijateljskoj utakmici s Panamom. I tu je upisao poraz i to 5-0.

Iako je samo jedan od 14 s najnižom ocjenom u ovosezonskom izdanju Fife, u svom je klubu uvjerljivo najlošiji.

- Nadam se da će mi u idućoj zakrpi povećati ocjenu jer me neki mlađi igrači u klubu zadirkuju.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • grandespremios1 18.10.2018.

    pisete bezveze ima hrpa igraca 47 rating

  • 17.10.2018.

    Fifa je najbolja nogometna simulacija, pes je od 2013 propa totalno.otkad je ps4 izasa fifa ide gorii bas, a pes je osta isti.kad je pes 06 izasa fifa je bila onda katastrofa, sad je obrnuto.

  • gutason 17.10.2018.

    gle ovog tuljana sa dva profila, kako ti se da samo

Komentiraj...
Vidi sve komentare