To je to što me zanima!

Najmlađi igrač u povijesti HNL-a stiže u Varaždin u finišu mercata

Dabro je kao 19-godišnjak iz Cibalije otišao u Fiorentinu, no tamo se nije uspio snaći. Uslijedili su nastupiti za Goricu, Bravo i BSK, pa potom Lokomotiva u čijem je dresu u 30 utakmica zabio 14 golova
Vidi originalni članak

Nogometni klub Varaždin uskoro bi trebao predstaviti svoje pojačanje u napadu. Riječ je o Marku Dabru (26), najmlađi debitant u povijesti HNL-a. Dabro će danas biti predstavljen na treningu i uskoro će potpisati dvogodišnji ugovor s klubom.

No, budući da je 26-godišnji Vinkovčanin član Beijing Guoana, trebat će još nekoliko dana pričekati papire iz Kine, pa će ga klub tek tada moći registrirati i vjerojatno će tek protiv Dinama u 23. kolu imati pravo nastupa.

Radi se o najmlađem igraču u povijesti HNL-a uz Luku Vuškovića, imao je 16 godina i dva dana kad je debitirao za Cibaliju u porazu kod Splita (1-0) 30. ožujka 2013.

Dabro je kao 19-godišnjak iz Cibalije otišao u Fiorentinu, no tamo se nije uspio snaći. Uslijedili su nastupiti za Goricu, Bravo i BSK, pa potom Lokomotiva u čijem je dresu u 30 utakmica zabio 14 golova. U travnju 2022. godine otišao je u kineski Beijing Guoan. Potom je uslijedila posudba u latvijsku Rigu, koja mu je istekla krajem prošle godine.

Sad se vraća u HNL i sigurno će biti veliko pojačanje varaždinskog sastava.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • miholjac 10.02.2024.

    Odlican napadac! Ne znam samo zasto toliko cesto mjenja klubove i zasto se vratio iz kine?

  • SexyKisska 06.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju -> NU21.FUN

  • Mir&pravda 05.02.2024.

    Dobro pojačanje 🤙

Komentiraj...
Vidi sve komentare