To je to što me zanima!

Najseksepilnija šahistica svijeta voli boks, a okušala se i kao DJ

Godine 2015., sa samo 13 godina, Andrea je postala prvakinja Britanske Kolumbije, od tada je aktivna na Twitchu na kojem ima milijun pretplatnika i više od 19 milijuna pogleda
Vidi originalni članak

Prelijepa Kanađanka Andrea Botez (20) šahovska je velemajstorica, no to nije njezin jedini talent.

Šahovska ploča ju je počela zanimati već sa šest godina prateći stope starije sestre Alexandre, koja je također sjajna šahistica.

Godine 2015., sa samo 13 godina, Andrea je postala prvakinja Britanske Kolumbije, od tada je aktivna na Twitchu na kojem ima milijun pretplatnika i više od 19 milijuna pogleda, a nedavno se natjecala na Mogul Chessboxing Championshipu, najvećem natjecanju u šahu ikad održanom.

Također, aktivna je i na Instagramu na kojem ima više od 500.000 pratitelja i na kojem redovito objavljuje fotografije odjevena u likove iz svojih najdražih video-igara. 

Osim u šahu, Andrea se okušala i kao DJ-ica, a u zadnje vrijeme je počela i rekreativno boksati.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Provokator_zg_švica 07.03.2023.

    Povukao bih joj šah mat potez citirajući joj slavna djela jugoslavenske književnosti.

  • Mister-X 07.03.2023.

    Igram šah pa sam naletio na neke njene videe koje uvijek sa sestrom snima i mogu reč da su cool cure, uopče nisu bahate, umišljene, baš su šaljive i prirodne i nisu velemajstorice kako piše u textu nego IM=internacionalne majstorice što je titula ispod  GM=grand master, velemajstor. Gledao sam ih protiv Carlsena gdje on sebi uzme samo 30 sekundi na satu po partiji a one imaju 5 minuta i pomeo ih je ko male bebe.

  • 07.03.2023.

    Ta se samo slika pred šahom

Komentiraj...
Vidi sve komentare