To je to što me zanima!

Najskuplji nosač svijeta vratio Woodsu: Tigeru, e evo ti sad!

Najskuplji nosač na svijetu s Woodsom je surađivao 12 godina. U to je doba zaradio čak osam milijuna dolara. Golfer ga je nedavno otpustio, a ovaj ga je brzo pobijedio
Vidi originalni članak

Od srca zahvaljujem Steveu za svu pomoć, ali mislim da je vrijeme za promjenu. On je fenomenalan ‘caddy’, sjajan prijatelj i bio je ključ mnogih mojih uspjeha. Želim mu svu sreću u budućnosti, objavio je nedavno Tiger Woods u priopćenju kako raskida suradnju s dugogodišnjim nosačem palica.

Pomalo posramljen, Novozelanđanin Steve Williams nije dugo čekao da uzvrati najboljem golferu svih vremena. Australac Adam Scott pozvao ga je u svoj tim. Njih su dvojica na pozivnom turniru u američkom Akronu uvjerljivo slavili ispred Woodsa.

- Radim ovo više od 30 godina. Imam 145 pobjeda na turnirima, no ovo mi je sigurno najveća u životu - izjavio je 48-godišnjak iz Aucklanda, kojem je Woods za nošenje palica plaćao osam milijuna dolara na godinu.

Novozelanđanin je čak 12 sezona radio za Tigera. Odnosi su se pogoršali nakon otkrivanja Woodsovih seksualnih afera. Williams je tad rekao da ne zna ništa o njegovim nestašlucima. Čak se naljutio na svog poslodavca što ih je uopće priznao.

- Mnogo toga smo rekli jedan drugome. No najljepše je kad govori rezultat na terenu - rekao je Williams.

Steve je bio jako povrijeđen jer se, nakon četvrtog mjesta na US Openu, Woods žalio na loš izbor palica. Čini se da ipak nije u tome problem..

Idi na 24sata

Komentari 12

  • noname55 08.08.2011.

    on ne samo da nosi palice vec savjetuje sa kojima ce se igrati i daje moralnu podrsku xD

  • quza93 08.08.2011.

    u naslovu pise da je u 12 godina zaradio 8 milijuna dolara,a u tekstu da mu je na godinu placao 8 milijuna dolara......daj se dog i ne pisite glupoti...... pol tog je krivo......kaj nemate nikog skolovanog ko to provjerava.???4

  • cosanostra 08.08.2011.

    ma neće taj uživati u lovi...mora cijeli život nositi palice

Komentiraj...
Vidi sve komentare