To je to što me zanima!

Najveći 'mesari' La Lige: Ovako je izgledao dres igrača Reala

Supruga Federica Valverdea, koji je u derbiju zabio za 2-0, na Instagramu je objavila njegov dres nakon utakmica protiv Atletico Madrida, a isti je bio prekriven krvavim mrljama
Vidi originalni članak

Real Madrid slavio je u velikom madridskom derbiju protiv Atletica 2-1 te nastavio seriju sjajnih rezultata. Bila je to njihova šesta pobjeda na startu sezone te su se vratili na vrh prvenstvene ljestvice. 

Unatoč pobjedi, Simeoneove trupe itekako su namučile 'kraljevski' klub, a zbog izrazito agresivne igre koja je nerijetko na granici prekršaja, opravdano im se može dodijeliti epitet 'najvećeg mesara' današnjice. 

To dokazuje i krvavi dres Federica Valverdea koji je u 36. minuti zabio za 2-0 nakon što je Luka Modrić proigrao Viniciusa. Naime, njegova supruga na društvenim je mrežama podijelila fotografiju uz natpis: 

"Što je ovo, dolaziš iz rata?", napisala je uz objavu Mina Bonino. 

Inače, sudac Montero igračima Atletica dodijelio je 'samo' četiri žuta kartona, odnosno dva uz crveni koji je dobio Hermoso u sudačkoj nadoknadi zbog naguravanja. 

Strijelac prvog gola bio je Rodrygo u 18. minuti, Valverde je povećao u 36. dok je prednost Reala u 83. minuti smanjio Mario Hermoso koji je u konačnici kažnjen najstrožom kaznom.

Real je na zadnjih osam gostovanja kod Atletica izborio tri pobjede, četiri remija i samo jedan poraz, onaj lani.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Skychaser 19.09.2022.

    Eto a oni su anđelčići

  • kajzanavek 19.09.2022.

    Nemaju se igrači i simpatizeri Reala kaj bunit na oštru igru. Dovoljno je reći Pepe, Ramos, Casemiro.

  • pacovikozec 19.09.2022.

    ..to je od brisanja nosa dresom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare