To je to što me zanima!

'Nakon 11 godina napustila me je prijateljica, bila je to ljubav'

Cro Cop je tijekom svih ovih godina udomio brojne pse, i svatko od njih zauzima posebno mjesto u njegovom srcu, a posebno Dona koja je uz njega bila 11 godina...
Vidi originalni članak

Cro Cop je objavio na Instagramu kako je nakon 11 godina ostao bez svoje velike prijateljice i ljubimice, kujice Donne. 

- R.I.P Dona, sinoc me nakon 11 godina napustila moja ljubimica i prijateljica! Obožavao sam ju, a i ona mene! Bila je to obostrana i bezuvjetna ljubav - objavio je tužni Mirko.

On je tijekom svih ovih godina udomio brojne pse, i svatko od njih zauzima posebno mjesto u njegovom srcu, a posebno Dona koja je uz njega bila 11 godina. Prošla je s njim brojne pripreme i borbe i zauzimala je posebno mjesto u njegovom životu.

U vrijeme dok je ležao u bolnici zbog moždanog udara, Mirka je pogodila još jedna tužna vijest. Uginuo mu je dugogodišnji pas Maks, zbog kojeg je plakao kao malo dijete. 

- Ja sam tako, kao dijete plakao. Nisu mi odmah isti dan smjeli reći. Tek me je supruga drugi dan nazvala i rekla da je... plakala, vrišti... da su već zakopali Maksa. I ja... ne znam, mislim, baš mi je bilo teško. Ja te svoje pse doživljavam doslovce kao članove obitelji - rekao je nedavno Cro Cop koji slobodne vrijeme često provodi u igri s psima. Jako se veže za svakog od njih te je tako uvijek prisutna velika bol kada netko od njih ugine.

Cro Cop je do sada spasio desetke pasa, neke je udomio iz azila, a neke je pronašao na ulici. Ako se ipak dogodi da ih on ne može primiti u svoj dom, onda na društvenim mrežama pokrene akciju i pronađe im najbolje udomitelje.

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Puta Madre 04.06.2019.

    Ko nema psa nema pravo komentirati.

  • MatiasDavidović 04.06.2019.

    Kakav naslov ja mislio umrla mu mama a ne neka đžukela stara 100 godina

  • SPALATINO 03.06.2019.

    Prava vjest za rubriku sport.A Ava karabatić napravila jutros 75 trbušnjaka a vi ni rijeć o tome.E di ode naš sport

Komentiraj...
Vidi sve komentare