To je to što me zanima!

Nakon devet godina otišao iz Lazija: Rocchi preselio u Inter

Nakon čak devet godina boravka u rimskom Laziju 35-godišnji Tommaso Rocchi je napustio Olimpico, te će karijeru nastaviti na San Siru, u dresu milanskoga Intera
Vidi originalni članak

Nakon čak devet godina boravka u rimskom Laziju 35-godišnji Tommaso Rocchi je napustio Olimpico, te će karijeru nastaviti na San Siru, u dresu milanskoga Intera.

Rocchi je ove sezone odigrao samo tri utakmice za trenutačno drugoplasiranu momčad talijanske Serije A, te je klub u kojem je igrao od daleke 2004. godine dignuo ruke od njega. Pričalo se da će Rocchi okončati karijeru tijekom ovog siječnja, no onda se dogodila promjena.

- Bilo je prerano da odem. Uvjeren sam da još mogu dati dosta toga dobroga na nogometnom travnjaku. Zato sam izabrao nogomet, odnosno, izabrao sam Inter - rekao je nogometaš koji je tijekom svoje karijere odigrao i tri utakmice u talijanskoj reprezentaciji.

Inter je Rocchija potpisao do kraja ove sezone, s tim da postoji mogućnost produljenja ukoliko zadovolji trenera Stramaccionija i čelnike kluba.

Inter je u ovom trenutku četvrti na ljestvici, a zanimljivo da su oba Rocchijeva kluba (bivši i sadašnji) još uvijek "živa" u Europa ligi.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • WOMANIZER 05.01.2013.

    zar mu nije dosta?

  • bakljara10 05.01.2013.

    najbolje godine za inter, biti će jedan od mlađih u interu haha

  • floks19 04.01.2013.

    najprije pokusava pomladit momcad a onda dovede ovog starca...

Komentiraj...
Vidi sve komentare