To je to što me zanima!

Nakon kafića i kuće, Džeko će u Dubrovniku otvoriti i restoran

Bosanski dijamant Edin Džeko (34) otvara restoran u elitnom dijelu Dubrovnika na Pločama, a od završetka poslovnog plana dijeli ga samo potpisivanje ugovora o najmu
Vidi originalni članak

Prema navodima Dubrovačkog dnevnika, bosanskohercegovački nogometaš Edin Džeko (34) otvara restoran u Dubrovniku gdje često ljetuje sa svojom obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO: Edin Džeko 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napadač Rome uskoro bi trebao potpisati ugovor za najam poslovnog prostora u Ulici Đela Jusića, bivšoj Hvarskoj ulici.

Radi se o elitnom dijelu grada, na Pločama, a prije nekoliko godina je u tom prostoru bio japanski restoran Takenoko čiji je vlasnik ugledni ugostitelj Tomislav Đačić.

'TATA, ZAŠTO SI TU' Kriva je korona: Zaraženi Džeko igra se s djecom preko stakla

Zvijezda Juventusa Cristiano Ronaldo, zbog zadovoljstva pruženom uslugom navedenog restorana, isti je prije dvije godine u tajnosti zakupio. 

Edinu Dubrovnik nije stran jer je prije dvije godine, sa svojim prijateljem Mihom Obradovićem, otvorio kafić na Lapadskim dvorima, a prije šest godina kupio je vilu u Lapadu pokraj zemljišta svog suigrača i kapetana iz reprezentacije Emira Spahića.

POSTAO JE HIT Dječak dobio za poklon Džekin dres pa zaplakao od sreće...

Izgledno je da Džeki ide dobro na poslovnom planu pa se tako po drugi put upušta u ugostiteljske vode. 

Poslovni partner za restoran u elitnom dijelu Dubrovnika, Edinu će biti njegov prijatelj Armin Hadžić koji na Pločama već ima ugostiteljski objekt Wok bar Snogu. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • dantejebo 20.01.2021.

    džeko otvorio kuću u dubrovniku

  • covidd 20.01.2021.

    Svi su dobro došli tko zapošljava i plaća porez državi, bez obzira tko to bio, a ne ovi što vrijeđaju bosance, samo da mi je znati gdje je to hrvatska smještena i s kim ima najveću granicu, i koji se jezik govori, i od kud vi imate svi većinom korijene, da niste možda ameriii, zakopaj te se svii

  • arso 20.01.2021.

    Neces ubosni sigurno

Komentiraj...
Vidi sve komentare