Obavijesti

Sport

Komentari 7

Kriva je korona: Zaraženi Džeko igra se s djecom preko stakla

Kriva je korona: Zaraženi Džeko igra se s djecom preko stakla

Nažalost, pozitivan sam na koronavirus i morat ću provesti period u karanteni. Nemam nikakvih simptoma, ali moram biti izoliran od suigrača, rekao je Džeko, a ta razdvojenost je najteže pala njegovoj djeci...

VIDEO

Edin Džeko je u petak objavio kako je pozitivan na korona virus, a to je najteže palo njegovoj djeci. BiH nogometaš je nakon pozitivnog testa otišao u karantenu gdje će provesti sljedećih deset dana, no dječici je već zafalio. 

Pokretanje videa...

Edin Džeko 00:16

Edin sa suprugom Amrom ima troje djece, a Una i Dani su došli ispred prozora i jedva dočekali da vide tatu. Pričali su s njim preko stakla, a djeci i dalje nije jasno zašto je tata sam u drugoj prostoriji.

- Tata, zašto si tu? - nije bilo jasno njegovoj djevojčici.

On je pak jučerašnju pobjedu nad Clujom u Europskoj ligi odgledao s klupe i zasad još nije poznato je li još netko iz Rome zaražen.

- Nažalost, pozitivan sam na koronavirus i morat ću provesti period u karanteni. Nemam nikakvih simptoma, ali moram biti izoliran od suigrača. S njima sam u mislima i srcem - napisao je Džeko na Instagramu.

Tako će propustiti Ligu nacija s BiH, ali još više će faliti svojoj djeci.

Amra i Edin nedavno su dobili treće dijete, kćer Daliju, dok Amra ima i kćer Sofiju iz prvog braka. No otkrila je kako želi još jedno dijete. 

- Oduvijek sam željela imati petero djece, i kada razgovaram s prijateljicama uvijek kažu: pa i mi smo imale ambicije, ali smo stale nakon dvoje. Ja bih zaista voljela imati petero djece, ako Bog da. Imam super doktora koji podržava moje ambicije, a Bože zdravlja, vidjet ćemo. Fenomenalan je osjećaj biti majka. Kada vidim Sofiju, Unu, Danija i Daliju zajedno, emocije me preplave, svakog dana zahvaljujem Bogu na njima i njihovom zdravlju. Edin i ja to možemo i psihički i fizički, jer mi smo ti koji odgajamo svoju djecu i izvodimo na pravi put - rekla je ona.

Iako Edin ima jako puno obaveza u Romi gdje je već godinama jedan od najboljih igrača, uvijek je uz suprugu kada joj najviše treba. Čuva stariju djecu dok njegova supruga brine o malenoj Daliji, a počeo je i nju presvlačiti.

- Svi mi puno pomažu, svi su mi na raspolaganju i jako sam im zahvalna na tome. Edin, kada je kući, pomaže mi najviše, na njega se uvijek mogu osloniti. Oko bebe mi, iskreno, i ne treba pomoć, tu sam se više ispraksirala, samo mi je bitno da je neko s Unom i Danijem, da se igra s njima, da im se posveti - kaže Amra.

Manekenka i nogometaš su u ožujku proslavili četiri godine braka.  Iako sada uživa u utakmicama gledajući svog supruga, nogomet uopće nije niti voljela dok ga nije upoznala.

A tko je glavni kuhar u kući?

- Sve radimo zajedno. On je obično umoran i treba odmarati, tražim malo stvari od njega, ali je veoma prisutan. Sve radimo spontano. Edin ne zna kuhati, ali je odličan asistent - rekla je jednom prilikom.

Edina sada neće biti desetak dana jer će morati boraviti u karanteni zbog korone, ali djeca su već našla način kako da se igraju s njim. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'