To je to što me zanima!

Kramarić: Veći su muškarci u Bayernu, u BVB-u nisu čvrsti...

Bayern je ipak ispred svih u Njemačkoj, to je najkompletnija momčad i mislim da će to i danas pokazati. Oni mi više djeluju kao muškarci, u Borussiji mi to ne izgleda tako čvrsto, rekao je Andrej Kramarić
Vidi originalni članak

Jučer se napunilo sedam godina otkako su Bayern i Borussia na Wembleyu igrali finale Lige prvaka. Bavarci su otišli do kraja, a danas, sedam godina poslije, igra se nova velika utakmica,a ulog bi mogao biti naslov njemačkog prvaka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sedam je kola do kraja Bundeslige, Bayern u Dortmund stiže sa četiri boda više i pobjedom praktički osigurava naslov. Robert Lewandowski je s 27 golova prvi strijelac Bundeslige, a s druge je strane strašni Erling Haland, koji je zabio deset komada za Borussiju otkako je stigao u siječnju. Naravno, ne zaboravite da se dva mjeseca u Bundesligi nogomet zbog korona virusa nije niti igrao.

- Bez obzira što se dogodi, ništa još neće biti u potpunosti gotovo - najavio je trener Bavaraca Hansi Flick.

A baš je korona donijela jednu veliku promjenu u Njemačkoj. Naime, domaće su momčadi dobile samo tri od 18 odigranih utakmica u dva kola nakon povratka Bundeslige. Imaju 16,6 posto pobjeda, a prije toga su imale postotak od 43,3. Dakle, domaći teren više ni izbliza nije tolika prednost. Nema navijača na tribinama i gostima je očito puno lakše do bodova.

- Posebno će navijači nedostajati Borussiji u ovako bitnoj utakmici, taj sjajni huk s tribina - rekao nam je Andrej Kramarić, napadač Hoffenheima, koji je još na terapijama zbog problema s koljenom i gležnjem.

Derbi počinje u 18.30 sati, Krama ga neće propustiti.

- Bayern je ipak ispred svih u Njemačkoj, to je najkompletnija momčad i mislim da će to i danas pokazati. Oni mi više djeluju kao muškarci, u Borussiji mi to ne izgleda tako čvrsto. Svjesni su u Bayernu da im ova pobjeda praktički osigurava naslov prvaka i oni neće kalkulirati - dodao je Andrej Kramarić.

Posljednji je derbi u Dortmundu dobila Borussia, ali je zato Bayern je u zadnja tri u Münchenu zabio 15 komada “crno-žutima”. Prema najavama, Ivan Perišić bi mogao biti u prvih 11 bavarskog velikana. Vraća se na stadion na kojemu je nosio dres Borussije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • supporter81 26.05.2020.

    Mislim da ce se i BVB pitat nesto ako budu na razini ko vec dosta utakmica zaredom imaju sanse jos kuci igraju svasta je moguce ocekujem cvrstu utakmicu s puno golova jedva cekam nakon tolko vrimena bez nogometa pogledat vakav derbi

  • TdoT 26.05.2020.

    Jel otkupila Arenasport prava za Bundesligu ili samo Eurosport i dalje prenosi ?

  • sena2 26.05.2020.

    Ajmo Bayern!Nadam se prije svega dobroj utakmici i majstorijama zvijezda pa neka pobjedi bolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare